«Ελπίζω να απελαθείς» – Μαρτυρία για μισαλλόδοξο παραλήρημα από τη γυναίκα που επιτέθηκε σε Γερμανούς τουρίστες σε τρένο

Γνωστή στον ευρύτερο επαγγελματικό κύκλο της για την επιθετική της συμπεριφορά και τις φαίνεται πως ήταν η 30χρονη Brianna Pinnix που έγινε viral όταν ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να επιτίθεται σε Γερμανούς τουρίστες σε τρένο στο Νιου Τζέρσεϊ ζητώντας τους να «φύγουν από τη χώρα», έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του εν λόγω βίντεο και του σάλου που ξέσπασε, η Pinnix απολύθηκε από την Capital Rx, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος προσλήψεων.

Σύμφωνα με την New York Post, η Pinnix εθεάθη να βγαίνει από το διαμέρισμά της στο Μανχάταν, χαλαρή και με απλή εμφάνιση παρά τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει γύρω από το πρόσωπό της ενώ πρόσφατα μία πρώην συνάδελφός της την κατηγόρησε για παραλήρημα μίσους σε βάρος του αφεντικού τους.

Η πρώην συνάδελφος της 30χρονης είπε στη Daily Mail ότι η Pinnix ήταν γνωστή στη δουλειά τους επειδή «δεν ήταν καλή μεθυσμένη» και ότι συχνά παρουσίαζε «επιθετική» συμπεριφορά  ανάλογη με εκείνη στο τρένο.

Υπάλληλος προσλήψεων στην InterQuest από το 2019 έως το 2022, η Pinnix φέρεται να αποκάλεσε το τότε αφεντικό της, σε μία τηλεφωνική τους επικοινωνία, «σκωτσέζικο σκ@@@» και είπε ότι «ήλπιζε ότι θα απελαθεί».

«Κανείς από εμάς που συνεργαζόμασταν μαζί της δεν εκπλήσσεται από το βίντεο» του τραίνου, είπε η πρώην συνάδελφός της για το πρόσφατο ξέσπασμα της Pinnix. «Είχε συχνά επιθετική και θυμωμένη συμπεριφορά, αυτή τη φορά την έπιασαν», συμπλήρωσε.

Την ημέρα που αποκάλεσε το αφεντικό της με υβριστικούς χαρακτηρισμούς  δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στο TikTok στα οποία έλεγε ότι το αφεντικό της την εκνεύρισε και τον κατηγόρησε ότι ξόδεψε σχεδόν όλα τα χρήματα μιας δωροκάρτας που είχε κερδίσει εκείνη σε μια εταιρική κλήρωση.

«Αν κάποιος στην παλιά μου εταιρεία το δει αυτό, συγγνώμη. Αν κάποιος στη νέα μου εταιρεία το δει αυτό, συγγνώμη, αλλά πρέπει να ειπωθεί», είπε στο βίντεο.

Η πρώην συνάδελφός  της την περιέγραψε ως «εφιάλτη του ανθρώπινου δυναμικού».

«Η Brianna δεν ήταν καλή μεθυσμένη, έκλαιγε και ούρλιαζε πάντα όταν έπινε σε εκδηλώσεις της δουλειάς», ανέφερε.

«Έφτασαν σε σημείο να της απαγορεύσουν να εργαστεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις», επισήμανε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ