Χαμός με το ξενοφοβικό παραλήρημα γυναίκας σε τρένο – «Εξαφανιστείτε από τη χώρα μας» είπε σε Γερμανούς τουρίστες

Μια γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ απολύθηκε από τη δουλειά της, καθώς επέπληξε μια ομάδα Γερμανών τουριστών σε ένα τρένο με προορισμό τη Νέα Υόρκη προτού τους πει να «εξαφανιστούν από τη χώρα», σύμφωνα με ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Reddit.

Η 30χρονη Brianna Pinnix, πλησίασε μια ομάδα τουριστών στο τρένο της New Jersey Transit, σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία αποκάλυψε πρώτη το περιστατικό.

Η γυναίκα είναι απόφοιτος του Marymount Manhattan College και εργάζεται στον διαχειριστή φαρμακευτικών παροχών που εδρεύει στο World Trade Center, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Facebook. Η Pinnix απολύθηκε από την Capital Rx μετά τον σάλο, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στη New York Post.

«Η εταιρεία μας εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής σχετικά με την προκατάληψη ή τις συμπεριφορές που δημιουργούν διακρίσεις. Αφού εξετάσαμε τις περιστάσεις, ενεργήσαμε άμεσα και απολύσαμε την εν λόγω υπάλληλο», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους. «Οι πράξεις και τα λόγια της πρώην υπαλλήλου μας δεν είναι αντιπροσωπευτικά της Capital Rx και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν».

Άλλοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – καθώς και το προφίλ της Pinnix στο LinkedIn – που συνδέονται με το όνομά της έχουν διαγραφεί από τότε που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το ντροπιαστικό και ξενοφοβικό βίντεό της.

Το ξέσπασμα της μεθυσμένης γυναίκας στο τρένο

Η Pinnix, η οποία φαίνεται να είναι μεθυσμένη, ακούγεται στα πλάνα να ρωτάει τους άνδρες αν είναι Γερμανοί πριν τους εξαπολύσει λεκτική επίθεση: «Τι είπατε, πείτε μου τι είπατε». Ο φίλος της προσπαθεί ευγενικά να την απομακρύνει από το σημείο, ενώ κάποια στιγμή κρατάει τα χέρια της καθώς γέρνει προς το πρόσωπο ενός άνδρα.

«Brie, Brie, μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις αυτό, θα σε συλλάβουν», της έλεγε, προσπαθώντας να την σταματήσει. «Μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου», επέμεινε εκείνη. «Σε παρακαλώ, σταμάτα το αυτό, σε παρακαλώ. Σταμάτα το, αλλιώς δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ», την προειδοποίησε ο φίλος της.

«Σ’ αγαπώ, αλλά φύγε από πάνω μου», του είπε εκείνη. Ζήτησε από τους τουρίστες να επαναλάβουν όσα είπαν πολλές φορές, αλλά εκείνοι την αγνόησαν. Κάποια στιγμή, ο άνδρας το πρόσωπο του οποίου πλησίαζε συνεχώς η γυναίκα σηκώθηκε και είπε κάτι ακατάληπτο πριν καθίσει ξανά κάτω, κουνώντας το κεφάλι του.

Οι τουρίστες φαίνονται να γελάνε μεταξύ τους, με τον άνδρα στην άκρη, ο οποίος δέχτηκε το μεγαλύτερο βάρος της οργής της, να γυρίζει για να μιλήσει σε κάποιον πίσω τους.

Ο φίλος της Pinnix καταφέρνει να την κάνει να επιστρέψει στη θέση της, ενώ εκείνη μουρμούριζε κάτι για «μετανάστες».

«Ξέρεις ότι είμαι μετανάστης, είμαι επίσης μετανάστης, το ξέρεις, σωστά;» είπε.

«Ναι… αλλά είμαι υπεύθυνη για σένα, οπότε δεν πειράζει», απάντησε εκείνη γελώντας. Ο φίλος της σκύβει, οι δυο τους συνομιλούν με την Pinnix να φωνάζει: «Όλοι γελούν τώρα γι’ αυτό».

Η ένταση όμως δεν σταμάτησε εδώ. Λίγο αργότερα η 30χρονη γυναίκα ακούγεται να λέει «Τι θα λέγατε να εξαφανιστείτε από τη χώρα μας».

«Μην το κάνεις!», ακούγεται να φωνάζει ο φίλος της, ενώ αρκετοί άλλοι επιβάτες ακούγονται να λένε: «Ουάου». «Αυτό είναι σκληρό», λέει μια γυναίκα.

Ο φίλος της φαίνεται κοιτάζει νευρικά τον άγνωστο άνδρα που τραβάει το βίντεο και λέει στην Pinnix: «Είναι ΟΚ».

«Μωρό μου, δεν είναι εντάξει. Δεν είναι εντάξει. Σε αγαπώ αλλά…» είπε η Pinnix και στη συνέχεια η ηχογράφηση διακόπτεται.

«Είναι μεθυσμένη και ο άσχημος, αλλά πραγματικός της χαρακτήρας είναι εμφανής για να τον δουν όλοι. Ο τύπος πρέπει να παρατήσει την τοξική αυτή γυναίκα το συντομότερο δυνατό», έγραψε ένας Redditor. Την άποψή του ασπάστηκαν πολλοί χρήστες του διαδικτύου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ