Έλον Μασκ: Φίλοι και συνεργάτες του ζητούν να απευθυνθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του εκφράζουν φίλοι και συνεργάτες του Έλον Μασκ σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, καθώς τον προτρέπουν να απευθυνθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κοντινοί άνθρωποι του μεγιστάνα, εκφράζουν φόβους ότι η χρήση ναρκωτικών είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αφού εθεάθη να πίνει «molly water» σε πάρτι στο Χόλυγουντ, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, ο Μασκ κλήθηκε να πάει στο νησί του δισεκατομμυριούχου Larry Ellison στη Χαβάη για να «στεγνώσει» από τα ναρκωτικά τον χειμώνα το 2022 όταν φίλοι και κοντινοί άνθρωποι του 52χρονου δισεκατομμυριούχου είχαν εκφράσει την ανησυχία τους.

Ορισμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ανησυχούν για τις αρνητικές επιπτώσεις της συμπεριφοράς του Μασκ, ενώ κάποιοι φίλοι του ζήτησαν να απευθυνθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης, λίγους μήνες μετά την εξαγορά του Twitter, τον Οκτώβριο του 2022.

Περίπου την ίδια εποχή με την προσφορά του Ellison, ο Mασκ συμμετείχε σε πάρτι στο Χόλυγουντ όπου κατανάλωσε μια υγρή μορφή έκστασης από ένα μπουκάλι νερό, σύμφωνα με μαρτυρία ατόμου που βρισκόταν στον ίδιο χώρο. Οι φρουροί ασφαλείας του Μασκ  είχαν ζητήσει από παριστάμενους να εγκαταλείψουν τον όροφο του σπιτιού για λόγους ιδιωτικότητας πριν ο Μασκ πάρει το ναρκωτικό.

Κοκαΐνη, έκσταση, LSD και κεταμίνη

Τον περασμένο Ιανουάριο η Wall Street Journal ανέφερε ότι ο Μασκ έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη, έκσταση, LSD και «μαγικά μανιτάρια», με τους διευθυντές της Tesla και της SpaceX να ανησυχούν γι’ αυτό, ιδίως για την ψυχαγωγική χρήση κεταμίνης, για την οποία ο Μασκ δήλωσε ότι έχει συνταγή.

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά παραβιάζει τις αυστηρές πολιτικές κατά των ναρκωτικών στις εταιρείες του Μασκ και θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τις ομοσπονδιακές συμβάσεις της SpaceX και την άδεια ασφαλείας του Μασκ.

Επιπλέον, ορισμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ανησυχούν για τις αρνητικές επιπτώσεις της συμπεριφοράς του Μασκ στις έξι εταιρείες που εποπτεύει και στα περίπου 800 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν οι επενδυτές, σύμφωνα με άτομα που βρίσκονται κοντά στον μεγιστάνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ