Εικόνες – σοκ στο Βελιγράδι: Προπονητής τένις ξυλοκόπησε άγρια την 14χρονη κόρη του – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στην κοινότητα του τένις και όχι μόνο, έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Σέρβος ακτιβιστής, Ιγκόρ Τζούριτς, από τις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, στο οποίο φαίνεται ένας προπονητής τένις να ξυλοκοπάει άγρια τη νεαρή παίκτριά του, η οποία όπως έγινε γνωστό, είναι η κόρη του.

Ο πατέρας αρχικά, όπως φαίνεται στο βίντεο, χαστουκίζει την 14χρονη κόρη του επειδή δεν έκανε στην προπόνηση όσα τις έλεγε. Το κορίτσι δέχεται αδιαμαρτύρητα τα χτυπήματα και ο πατέρας της αντί να σταματήσει, άρχισε να την χτυπά με κλωτσιές.  Αρπάζοντάς την από το μαλλί την πέταξε στο έδαφος και συνέχισε να την κλωτσά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι παρευρισκόμενοι στις εγκαταστάσεις δεν αναμείχθηκαν, όμως απαθανάτισαν το σκηνικό και όταν τον είδαν να την ξαπλώνει στο έδαφος, πήγαν κατά πάνω του.

Ο πατέρας της κοπέλας οδηγήθηκε στο τμήμα κι εκεί διαπιστώθηκε η οικογενειακή τους σχέση.

«Άλλη μια πράξη βίας από πατέρα εναντίον της κόρης του. Πληροφορήθηκα ότι πρόκειται για οικογένεια που προέρχεται από την Κίνα. Θα υποβάλουμε ποινικές διώξεις και σε αυτό το τέρας», έγραψε ο Τζούριτς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ