Δημοσίευμα-βόμβα για τον Βλαντίμιρ Πούτιν: Θα υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, που τώρα τον θέλουν να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο, ενώ αναμένεται να παραδώσει την εξουσία στον σκληροπυρηνικό πρώην αρχηγό της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Σύμφωνα με νέες αναφορές από το κανάλι «General SVR» στο Telegram, ο Πούτιν θα μεταβιβάσει τον έλεγχο της ρωσικής κυβέρνησης στον Νικολάι Πατρούσεφ, επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, για όσο διάστημα ο ίδιος δεν θα έχει τη δυνατότητα να ασκεί εξουσία στη διάρκεια της επέμβασης και μετά.

Το κανάλι, το οποίο φέρεται να διευθύνει πρώην υποστράτηγοw της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, γνωστόw με το ψευδώνυμο “Βίκτορ Μιχαήλοβιτς”, ανέφερε ότι ο Πούτιν έχει ενημερωθεί από τους γιατρούς ότι πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση.  Η αναμενόμενη επέμβαση και ανάρρωση εκτιμάται ότι θα κρατήσουν τον Βλαντίμιρ Πούτιν μακριά από τον προεδρικό θώκο για σύντομο χρονικό διάστημα.

“Ο Πούτιν είναι απίθανο να συμφωνήσει να παραδώσει την εξουσία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα” αναφέρεται στο βίντεο που ανέβηκε στο συγκεκριμένο κανάλι του Telegram, ενώ προστίθεται πως ο έλεγχος της χώρας θα περάσει στα χέρια του Πατρούσεφ για περίπου δύο με τρεις ημέρες. “Αυτή είναι η χειρότερη επιλογή” λέει ο αφηγητής στο βίντεο και προσθέτει: “Ο Πατρούσεφ είναι αυτή είναι ένας γνήσια κακός. Δεν είναι καλύτερος από τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Επιπλέον, είναι πιο πονηρός, και θα έλεγα, πιο ύπουλος άνθρωπος από τον Πούτιν. Αν έρθει στην εξουσία, τα προβλήματα των Ρώσων θα πολλαπλασιαστούν”.

Ο “Βίκτορ Μιχαήλοβιτς” άφησε να εννοηθεί ότι ο ίδιος και οι σύμμαχοί του θα καταβάλουν προσπάθεια για να μην συμβεί αυτό και “ελπίζω να τα καταφέρουμε”. Ερωτηθείς για την αναφορά αυτή τη Δευτέρα, ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι είπε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. “Δεν έχω δει τίποτα που θα μπορούσε να μας βοηθήσει να το επιβεβαιώσουμε”, είπε.

Αυτό το βίντεο έρχεται ως συνέχεια μίας αναφοράς από το ρωσικό ερευνητικό Μέσο  The Project, σύμφωνα με το οποίο ο Πούτιν έχει δει γιατρό για τον καρκίνο του 35 φορές τα τελευταία χρόνια. Ο Πούτιν έχει γίνει τόσο παρανοϊκός με την υγεία του, σύμφωνα με το Μέσο, που στράφηκε ακόμη και σε αντισυμβατικές, “βάρβαρες” θεραπείες.

Λέγεται πως κάνει μπάνιο στο αίμα που παίρνουν από τα κέρατα ελαφιού, τα οποία κόβονται ενώ μεγαλώνουν και εξακολουθούν να είναι γεμάτα φρέσκο ​​αίμα, σύμφωνα με την εφημερίδα. Τα “λουτρά με ελαφοκέρατο” είναι μια εναλλακτική θεραπεία στην περιοχή Αλτάι της Ρωσίας, η οποία συνορεύει με το Καζακστάν και τη Μογγολία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα λουτρά αυτά βελτιώνουν το καρδιαγγειακό σύστημα και αναζωογονούν το δέρμα.

Στο μεταξύ, ένας ογκολόγος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από το ρεπορτάζ ως ο Εβγκένι Σελιβάνοφ, φέρεται να έχει κάνει δεκάδες μυστικές επισκέψεις στο καταφύγιο του Πούτιν στο Σότσι μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, επίσης, ο Ρώσος πρόεδρος υποβλήθηκε κρυφά σε χειρουργική επέμβαση το περασμένο φθινόπωρο.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε το Σάββατο υποστηρίζεται ότι ο καρκίνος του Πούτιν είναι προχωρημένος, αλλά ο αφηγητής του βίντεο αστειεύτηκε πως δεν θέλει να δώσει ψευδείς ελπίδες στους θεατές.

Οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του Πούτιν έχουν εγείρει αρκετά ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του, ενώ κυκλοφορούν πολλές φήμες ότι πάσχει από καρκίνο και μια σειρά από άλλες σοβαρές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ