Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε την γάτα – “Ήταν βλακεία, δεν έπρεπε να το κάνω”

Την παραπομπή του 30χρονου, άνδρα αλβανικής καταγωγής, που κλώτσησε τη γάτα στην Αιδηψό, για πλημμέλημα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Χαλκίδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 30χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος σε έξι μέρες.  Σημειώνεται ότι νωρίτερα, δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το εάν έχει μετανιώσει και προχώρησε με συνοδεία αστυνομικών εντός του Δικαστικού Μεγάρου.

Δείτε το βίντεο από την ιστοσελίδα eviathema

Το χρονικό και τα λόγια του στους αστυνομικούς

Η εικόνα του άνδρα να κλωτσά μια γάτα , σε ταβέρνα στην Αιδηψό, προκάλεσε οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου που ζήτησε τον εντοπισμό του δράστη της κακοποίησης του ζώου.  Λίγες ώρες μετά, ο άνδρας εντοπίστηκε σε σπίτι στην Λιχάδα Ευβοίας, όπου φιλοξενείτο και συνελήφθη. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας, το οποίο σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του.

Ο 30χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε από το τατουάζ που έχει στο πόδι του και το οποίο φαίνεται στο επίμαχο βίντεο που ανέβασε η παρέα του.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δεν ήταν το άτομο που ανέβασε βίντεο στα social media και έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του φίλου του και να.. βγει και από πάνω. Στην παρέα ήταν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες (0 30χρονος και ο άνδρας που απάντησε δημοσίως για το περιστατικό)  καθώς και δύο γυναίκες.

Ο 30χρονος δεν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, καθώς, όπως ανέφερε, ήθελε να τα πει όλα στον εισαγγελέα. Το μόνο που τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ήταν: “Ζητώ συγγνώμη. Έκανα βλακεία. Δεν έπρεπε να το κάνω”. Απέδωσε την πράξη του στο αλκοόλ, λέγοντας πως όλοι στην παρέα είχαν πιει πολύ και δεν ήξεραν τι έκαναν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ