Δεν φαντάζεστε τι συνδέει τον Ντένις Ρόντμαν, τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τον Φρανκ Σινάτρα; – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του NBA, Ντένις Ρόντμαν, έχει πολλές φορές απασχολήσει την επικαιρότητα με την φιλία του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Αυτή τη φορά αποκάλυψε πως ο βορειοκορεάτης ηγέτης δεν μιλάει καθόλου αγγλικά, ενώ λατρεύει τον Φρανκ Σινάτρα.

Ίσως είναι ειρωνικό ότι ενώ δημόσια καταδικάζει την Αμερική, αγαπά τον Σινάτρα. Σύμφωνα με τον Ροντμαν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ερμήνευσε το “My Way” σε καραόκε στα κορεατικά.

“Είναι πολύ καλός. Είχε μαζί του ένα συγκρότημά με 14 κορίτσια που ταξιδεύουν παντού μαζί του για να παίζουν τη μουσική του… Υπήρχαν περίπου 70 άτομα σε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι, και αναφώνησα “Ουάου”. Ο καθένας είχε τη σειρά του, είχε ένα σφηνάκι βότκας, έπινε τη βότκα και στη συνέχεια προσπαθούσε να τραγουδήσει καραόκε” αποκάλυψε.

Ο πρώην αστέρας του NBA έδωσε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συζητήσεις του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, συμπεριλαμβανομένων των γλωσσικών του ταλέντων, των ικανοτήτων ιππασίας και των δεξιοτήτων μπάσκετ.

«Κάθε φορά που συναντιόμαστε μιλάμε για μπάσκετ. Μια φορά μου είπε “Ντένις, θα ήθελα πολύ να πάω στη Νέα Υόρκη, στο Madison Square Garden, αλλά δεν μπορώ…”, λέει τέτοια πράγματα συχνά” τονίζει στην συνέντευξη του.

“Είναι πάντα χαμογελαστός αυτός ο άνθρωπος… Πάντα χαμογελά με τον λαό του, την αδελφή του, τον αδελφό του”, δήλωσε. “Η οικογένειά του είναι τόσο άνετη όταν είναι γύρω ο ένας από τον άλλον. Ακριβώς όπως οι κανονικοί άνθρωποι. “

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ