Χόλιγουντ ο Πύργος – Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «Μαρία Κάλλας» με την Αντζελίνα Τζολί – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Αντζελίνα Τζολί , καθώς ξεκινούν τα γυρίσματα για την ταινία «Maria», στην οποία θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας με τον Πύργο Ηλείας να κινείται σε ρυθμούς Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η δημοφιλής ηθοποιός αλλά και το cast της ταινίας έχουν φτάσει στην Ηλεία με την παραγωγή να αναμένεται το Σάββατο να μεταφερθεί στο Κατάκολο. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από το Παρίσι και θα συνεχιστούν στη Βουδαπέστη.

«H Aντζελίνα Τζολί είναι ήδη εδώ. Βεβαίως είναι στα VIP και σίγουρα θα δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε. Αύριο θα ξεκινήσει η διαδικασία της παραγωγής. Θα είναι χαρά μας πραγματικά να δούμε και τα γυρίσματα και την κυρία Τζολί. Για εμάς είναι κάτι πρωτόγνωρο εδώ. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια υπερπαραγωγή», ανέφερε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου του Κατακόλου Διονύσιος Μπουλούτας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ilialive,, ήδη τα συνεργεία της παραγωγής στήνουν τον εξοπλισμό και τα σκηνικά στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο, που έχει επιλεγεί από τον σκηνοθέτη για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη θαλαμηγό Christine O που άνηκε στο παρελθόν στον Αριστοτέλη Ωνάση και που πέρασε αρκετές στιγμές η μεγάλη Ελληνίδα ντίβα της όπερας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σταρ του Χόλιγουντ Ατζελίνα Τζολί θα ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας, ενώ η ηθοποιός Βαλέρια Γκολίνο επίσης θα παίξει τον ρόλο της Ελληνίδας ντίβας.

Σημειώνεται πως τον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Χαλούκ Μπιλγκινέρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ