Καναδάς: Χαμός στο twitter με φωτογραφία που ανέβασε υπουργός από τη γυναίκα του που φτυαρίζει το χιόνι

Σίγουρα ο υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης και Εργασίας της επαρχίας Μανιτόμπα του Καναδά δεν περίμενε ότι μία φωτογραφία που ανέβασε στο twitter για να καμαρώσει για τη σύζυγό του θα προκαλούσε τόσο σφοδρές αντιδράσεις από χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζον Ρέγιες ανέβασε φωτογραφία της συζύγου του να φτυαρίζει το χιόνι από την είσοδο του σπιτιού τους. Όπως γράφει ο υπουργός “ακόμη και έπειτα από μία 12ωρη βραδινή βάρδια στο νοσοκομείο, χθες το βράδυ, η σύζυγός μου έχει την ενέργεια να φτυαρίσει το χιόνι” και προσθέτει: “Ο Θεός να την ευλογεί και όλους όσοι εργάζονται στην πρώτη γραμμή.  Ώρα να της φτιάξω πρωινό”.

Κι ενώ ο Ρέγιες είχε τη διάθεση να εγκωμιάσει τη σύζυγό του όπως και όλους τους υγειονομικούς που δίνουν τη δική τους μάχη ακόμη κατά του κορονοϊού, οι χρήστες του twitter αντέδρασαν αρνητικά στην ανάρτηση κατηγορώντας τον υπουργό της Μανιτόμπα ότι εκείνος έμεινε να παρακολουθεί τη σύζυγό του να φτυαρίζει το χιόνι από τη ζεστασιά του σπιτιού του και δεν βγήκε να τη βοηθήσει, παρά το γεγονός ότι εκείνη μόλις είχε επιστρέψει σπίτι από μία 12ωρη βραδινή βάρδια.

“Γιατί παρακολουθείς και δεν φτυαρίζεις. Αυτό το tweet είναι χάλια!” έγραψε ένας χρήστης με άλλον να σχολιάζει: “Είδε τη γυναίκα του να φτυαρίζει έπειτα από 12ωρη βάρδια και η πρώτη του σκέψη ήταν κάτσε να κάνω ένα tweet γι’ αυτό! lol”

“Στις 12 ώρες που εκείνη καθάριζε την καταστροφή της κυβέρνησής σου, εσύ δεν μπορούσες να βρει λίγο χρόνο να φτυαρίσεις το χιόνι;” αναρωτήθηκε άλλος, προφανώς αναφερόμενος στην έξαρση των κρουσμάτων λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του Covid.

Πάντως, η γυναίκα του έσπευσε να τον υπερασπιστεί με δική της ανάρτηση στο twitter, γράφοντας: “Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να φτυαρίσω!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ