Χαμός σε πτήση: «Επιβάτης προσπάθησε να φιλήσει άνδρα στα χείλη» – Το βίντεο από τη στιγμή της σύλληψής του

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας Βρετανός κρατήθηκε κάτω από το πλήρωμα καμπίνας αφού φέρεται να προσπάθησε να φιλήσει στα χείλη έναν άνδρα επιβάτη σε πτήση για τη Λισαβόνα.

Ο άνδρας καταγράφηκε σε βίντεο από έναν συνεπιβάτη καθώς τον περιόρισαν μέλη του πληρώματος σε πτήση της easyJet από τη Γλασκώβη στη Λισαβόνα στις 6 Φεβρουαρίου.

Πλάνα δείχνουν τον άνδρα να κρατιέται από έναν αεροσυνοδό, ενώ εκείνος έβριζε επανειλημμένα τον ίδιο και το υπόλοιπο προσωπικό, απειλώντας ακόμη και να τους γρονθοκοπήσει.

Κάποια στιγμή ο επιβάτης προσπάθησε να σταθεί ξανά στα πόδια του, αλλά το πλήρωμα καμπίνας τον κράτησε υπό έλεγχο. Αυτό έκανε τον άνδρα να ουρλιάξει και να φωνάξει: «Θα σε σκοτώσω, εσένα».

Το περιστατικό ξεκίνησε κατά την κάθοδο στη Λισαβόνα, αφού ο μεθυσμένος άνδρας προσπάθησε να φιλήσει έναν άνδρα επιβάτη, είπε αυτόπτης μάρτυρας Αλλά όταν απορρίφθηκε, φέρεται να έγινε «επιθετικός» σε σημείο που έπρεπε να συγκρατηθεί.

«Η αστυνομία τον πήρε μακριά, τον συνέλαβαν. Ωστόσο, νομίζω ότι ήταν στην πτήση της επιστροφής το Σάββατο φορώντας μια πλήρη μεταμφίεση με μάλλινο καπέλο, γυαλιά ηλίου και ακουστικά», πρόσθεσε ο ανώνυμος μάρτυρας που κινηματογράφησε το περιστατικό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ