Κορινθία: «Τους έλεγα να στείλουν ξανά τα παιδιά στο σχολείο» λέει η νονά του 6χρονου της οικογένειας παλαιοχριστιανών

Η νονά του 6χρονου κοριτσιού της οικογένειας των παλαιοχριστιανών από την Κορινθία, Καλλιόπη Γεωργιάδη, μίλησε στον ΑΝΤ1 τονίζοντας πως τα παιδιά πήγαιναν σχολείο μέχρι και την περίοδο του κορονοϊού.

Κορινθία: «Μέχρι και σήμερα πληρώνεται κανονικά» ο 46χρονος Παλαιοχριστιανός – Τι απαντά η αντιδήμαρχος για την τηλεργασία

Τα δύο μεγάλα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, η Σοφία και η Παρασκευή, έχουν τελειώσει το Λύκειο, σύμφωνα με την ίδια. «Το κορίτσι που έχω βαφτίσει εγώ, τώρα είναι 6 ετών και θα έπρεπε να πηγαίνει πρώτη δημοτικού. Τα άλλα δύο αγόρια της οικογένειας είχαν πάει μέχρι έκτη δημοτικού και πρώτη γυμνασίου αντίστοιχα. Τώρα τα έχουν αποσύρει από το σχολείο, εγώ τους έλεγα να τα επαναφέρουν».

Σε ερώτηση σχετικά με τον λόγο που λέει την μητέρα των παιδιών, αδελφή του, είπε «είναι κανονικά παντρεμένοι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας».

Κορινθία: Τα παιδιά των παλαιοχριστιανών μιλούν για τον τρόπο ζωής τους – «Παράτησα το σχολείο, βόσκω τα κατσίκια του πατέρα μου»

Τέλος απάντησε γιατί κάποιο παιδί εμφανίστηκε να έχει την άποψη ότι το σχολείο μπορεί να διαφθείρει τα παιδιά. Το απέδωσε στον θρησκευτικό φανατισμό λέγοντας «όταν έχεις φανατιστεί θρησκευτικά και έχεις μάθει στο σπίτι σου να μην βλασφημάς ποτέ και πας στο σχολείο που ξέρετε πως είναι τα νέα παιδιά βγάζεις την άποψη αυτή».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εργασία του πατέρα της οικογένειας λέγοντας «όταν μιλούσαμε μου έλεγε ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του για να τα στείλει στον δήμο καθώς θα άλλαζε ειδικότητα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ