Χαμός σε αεροδρόμιο: Έξαλλος ταξιδιώτης ξάπλωσε στον διάδρομο παραλαβής αποσκευών επειδή αργούσε η βαλίτσα του – Βίντεο

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, όταν ένας Βρετανός ταξιδιώτης βγήκε εκτός εαυτού επειδή περίμενε για πολλή ώρα να παραλάβει τη βαλίτσα του.

Η γυναίκα που κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό το περιέγραψε ως ένα από τα πιο αστεία πράγματα που έχει δει ποτέ.  Το βίντεο ξεκινά με τον θυμωμένο επιβάτη – ο οποίος δεν κατονομάζεται – να ουρλιάζει πάνω από τον ιμάντα και να προσπαθεί να μιλήσει με τους υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι για τις αποσκευές πίσω από την ειδική «κουρτίνα».

«Μπορείτε σας παρακαλώ να κάνετε γρήγορα;» λέει πριν απειλήσει ότι θα αφοδεύσει στον διάδρομο παραλαβής αποσκευών.

«Περιμένουμε! Αν δεν βιαστείτε, θα τα κάνω στον διάδρομο!» είπε θυμωμένος ενώ άλλοι επιβάτες ξεσπούν σε γέλια.

Οι αποσκευές του άνδρα εξακολουθούν να μην εμφανίζονται, με το βίντεο να αλλάζει πλάνο δείχνοντας τι συμβαίνει ύστερα από 15 λεπτά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο ταξιδιώτης είχε φτάσει στα όριά του και είχε σκαρφαλώσει στον ιμάντα προτού επαναλάβει την απειλή του ότι θα κάνει την ανάγκη του σε δημόσια θέα.

Τελικά, μετά από έναν υπερβολικά μεγάλο χρόνο αναμονής, οι αποσκευές του αεροπλάνου βγήκαν στον μεταφορικό ιμάντα – και οι βαλίτσες του άνδρα ήταν οι πρώτες που εμφανίστηκαν .

«Είναι το νούμερο ένα!» φώναξε ενθουσιασμένος, πριν πιάσει τη μικρή βαλίτσα του και αρχίσει να χορεύει.

Το βίντεο γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό από το γεγονός ότι η βαλίτσα που περίμενε τόση ώρα και με τόση ανυπομονησία ήταν τελικά τόσο μικρή σε μέγεθος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ