Μπομπ Μενέντεζ: Η σύζυγός του είχε χτυπήσει και σκοτώσει έναν πεζό το 2018 – ΒΙΝΤΕΟ

Με τον γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ τα έχει βάλει ο αμερικανικός Τύπος, μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγός του, Ναντίν, εμπλέκεται σε ένα θανατηφόρο ατύχημα που έλαβε χώρα πριν από πέντε χρόνια. Η Ναντίν οδηγούσε μια μαύρη Μερσεντές με την οποία χτύπησε έναν πεζό, τον Ρίτσαρντ Κουπ προκαλώντας τον θάνατό του.

Οι κατηγορίες που απευθύνονται κατά του Μπόμπ Μενέντεζ είναι ότι η σύζυγός του δεν υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και δεν διενεργήθηκαν έρευνες για το κινητό της κινητού της τη στιγμή του ατυχήματος. Ορισμένοι υποπτεύονται προνομιακή μεταχείριση της Ναντίν από τις τοπικές αρχές, λόγω της σχέσης της με τον γερουσιαστή.

Ωστόσο, ο Μπόμπ Μενέντεζ αρνείται τις κατηγορίες και εκφράζει τη θλίψη του για την ανθρώπινη απώλεια που συνέβη. Επιπλέον, αναφέρεται ότι το αυτοκίνητο που εμπλέκεται στο ατύχημα έχει αντικατασταθεί από ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που της προσφέρθηκε ως δώρο από έναν επιχειρηματία που εμπλέκεται σε κατηγορίες διαφθοράς κατά του ζεύγους Μενέντεζ.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, υπάρχουν υπονοούμενα και αμφιβολίες για την ενδεχόμενη προνομιακή μεταχείριση της Ναντίν από τις αρχές και την επίδραση που μπορεί να έχει αυτό στην πολιτική καριέρα του Μπόμπ Μενέντεζ. Παρά ταύτα, ο γερουσιαστής δηλώνει ότι προτίθεται να επανεκδηλωθεί ως υποψήφιος για την επανεκλογή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ