Ανθρωποκυνηγητό στις ΗΠΑ-Δραπέτευσε έφηβος μακελάρης

Ανθρωποκυνηγητό στις ΗΠΑ-Δραπέτευσε έφηβος μακελάρης

Ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει η αστυνομία αφού ένας έφηβος που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης επειδή πυροβόλησε και σκότωσε τρεις συμμαθητές του το 2012 σε Λύκειο της περιοχής του Κλίβελαντ δραπέτευσε χθες μαζί με έναν άλλο κατάδικο από φυλακή στο βορειοδυτικό Οχάιο.

Όπως αναφέρει η Huffington Post, ο Τ. Τζ. Λέιν, 19 χρόνων, ο οποίος είχε καταδικασθεί πέρυσι σε ισόβια χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης με αναστολή για την επίθεση στο Λύκειο Τσάρντον κοντά στο Κλίβελαντ, δραπέτευσε μαζί με τον συγκρατούμενό του Κλίφορντ Όπεραντ, 45 ετών, από το Σωφρονιστικό Ίδρυμα Άλεν Όκγουντ στη Λίμα του Οχάιο, έκανε γνωστό η τοπική αστυνομική υπηρεσία με μήνυμά της στο Facebook.

“Ενημερώθηκα ότι υπήρχαν τρεις δραπέτες. Άγνωστη μέθοδος Δύο εξακολουθούν να διαφεύγουν”, δήλωσε ο Άντριου Γκριν, αξιωματικός της αστυνομίας της Λίμα.

Ο Λέιν και ο Όπεραντ, ο οποίος εξέτιε ποινή για ληστεία, δραπέτευσαν γύρω στις 7:40 μ.μ.. Οι συνθήκες της δραπέτευσής τους από τη φυλακή αυτή που φιλοξενεί περισσότερους από 1.600 κρατουμένους δεν έγιναν αμέσως γνωστές.

Ο πρώην συνήγορος του Λέιν, ο Ίαν Φρίντμαν, προειδοποίησε πως ο Λέιν μπορεί να είναι επικίνδυνος και ήταν ένας από τους λίγους κρατουμένους υπό καθεστώς υψίστης ασφαλείας στην εν λόγω φυλακή. Πρόσφατα είχε απορριφθεί μια έφεσή του.

“Δικάσθηκε για φρικτά, εφιαλτικά εγκλήματα, του επιβλήθηκαν ισόβια και πρέπει κανείς να αναρωτηθεί τι θα θεωρήσει πως χρειάζεται να κάνει για να μείνει έξω από τη φυλακή”, δήλωσε ο Φρίντμαν.

Η αστυνομία προειδοποίσηε τους κατοίκους να μην επιτρέπουν την είσοδο αγνώστων στα σπίτια τους και να μην σταματάνε για πάρουν πρόσωπα που κάνουν ωτοστόπ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ