Αναβλήθηκε ρεβεγιόν γιατί… συγκεντρώθηκαν δεκάδες καλεσμένοι μέσω Facebook

Τέσσερις φίλοι είχαν την ιδέα να συναντηθούν σε ένα σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στη βόρεια Ιταλία  προκειμένου να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους με έναν προσιτό και ταυτόχρονα πρωτότυπο τρόπο.

Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, η πρόσκληση που απηύθυναν προς κάθε ενδιαφερόμενο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook δεν περίμεναν πως θα είχε τέτοια απήχηση που μέχρι και η νομαρχία αναγκάστηκε να παρέμβει.

«Έχετε κουραστεί με τα συνηθισμένα και βαρετά ρεβεγιόν; Φέτος, θα θέλατε να περάσετε την 31η Δεκεμβρίου πραγματικά πρωτότυπα; Ελάτε μαζί μας. Δεν θα σας στοιχίσει τίποτα παρά μόνο τα διόδια» ανακοίνωσαν οι φίλοι στην σελίδα που δημιούργησαν στο Facebook με τίτλο «Εναλλακτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ότογκριλ ντε Ροβίγκο».

Πρόθεσή τους ήταν μάλιστα να προσφέρουν για σάντουιτς ως φαγητό στους συμμετέχοντες  τους οποίους καλούσαν μεταξύ άλλων και σε ξέφρενο χορό. Το πρόγραμμα του event από ότι όλα έδειξαν ήταν αρκετά δελεαστικό με αποτέλεσμα περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι να δηλώσουν ότι θα παραβρεθούν στο πάρτι.

Ωστόσο κάποιοι λιγότερο καλόβουλοι ενημέρωσαν τη νομαρχία και οι αρχές προειδοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι ο πλέον κατάλληλος για να συγκεντρωθούν τόσοι πολλοί άνθρωποι.

Οι τέσσερις φίλοι υποχρεώθηκαν να ακυρώσουν την πρόσκλησή τους και στη συνέχεια πολλοί χρήστες του διαδικτύου ανακοίνωσαν ότι θα πάνε στο ραντεβού, καθώς ο σταθμός εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών είναι ένας δημόσιος χώρος, ενώ κάποιοι άλλοι πρότειναν να κλείσουν ραντεβού σε άλλους σταθμούς  ή ακόμα και μπροστά από την νομαρχία.

Πηγή: lesoir.be

Διαβάστε επίσης:

Μικρό αεροπλάνο κατέπεσε σε κτίριο στην Αλάσκα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ