Αλβανία: Συγκλονίζει η δολοφονία μίας 37χρονης γυναίκας – Την πυροβόλησε ο κουνιάδος της ενώ κοιμόταν με την κόρη της

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη στην Αλβανία η στυγερή δολοφονία της Migena Sinani, μίας 37χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά του κουνιάδου της, στην περιοχή Shkoza. Μετά το έγκλημα, ο 43χρονος δράστης αυτοκτόνησε στην αυλή του σπιτιού.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν το όπλο του εγκλήματος, ένα πιστόλι, το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Γείτονες της οικογένειας, σε δηλώσεις τους εκτός κάμερας, ανέφεραν ότι την στιγμή που πυροβολήθηκε από τον κουνιάδο της, η 37χρονη κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά της, μαζί με την 2χρονη κόρη της.

«Η Migena κοιμόταν στο κρεβάτι με το 2χρονο κοριτσάκι, το οποίο είναι μάρτυρας του γεγονότος. Το 4χρονο αγόρι της οικογένειας απουσίαζε, καθώς έμενε με τους θείους του για λίγες ημέρες», είπαν οι συγγενείς.

Από το σπίτι έλειπε και ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός ταξί.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η Migena Sinani ήταν άνεργη και η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Η ίδια και ο σύζυγός της φρόντιζαν τα δύο παιδιά τους αλλά και τους δύο άρρωστους γονείς τους.

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ, ο δράστης έκανε θεραπεία για μήνες επειδή έπασχε από κατάθλιψη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πάντως, δεν υπήρξαν συγκρούσεις στην οικογένεια και το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει αδιευκρίνιστο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ