Αλιγάτορας 3,5 μέτρων σκόρπισε τον πανικό σε εμπορικό κέντρο – Δείτε βίντεο

Ακόμα και ο τεράστιος αλιγάτορας… βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο ενόψει των Χριστουγέννων. Βέβαια όσοι έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους δεν ενθουσιάστηκαν ακριβώς μόλις είδαν τον αλιγάτορα που έχει μήκος 3,5 μέτρα και ζυγίζει  272 κιλά.

Οι άνθρωποι που κατευθύνονταν σε ένα εμπορικό κέντρο της Φλόριντα σοκαρίστηκαν το βράδυ της Τρίτης όταν έφτασαν και βρήκαν τον αλιγάτορα να περιφέρεται στην είσοδο.

Αστυνομικοί από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Lee και αξιωματικοί της Επιτροπής Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα (FWC) έτρεξαν στο σημείο στο Coconut Point στην πόλη Estero και συνέλαβαν γρήγορα τον… εισβολέα.

Ένα σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Facebook του γραφείου του σερίφη έδειξε τουλάχιστον 6 άτομα να προσπαθούν για να σηκώσουν και να μεταφέρουν το “τέρας” σε ένα όχημα που περίμενε για να ολοκληρωθεί η μεταφορά του σε ασφαλές σημείο.

Μια τριάδα αστυνομικών αργότερα πόζαρε χαρούμενα με το αρπακτικό, αφού είχε ασφαλιστεί με περιορισμούς.

αλιγάτορας

«Πραγματικά δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή ενώ κάνετε περιπολία εδώ στην κομητεία Λι, ε;» αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του σερίφη. «Αν θέλεις να μπεις στην επιβολή του νόμου, υποσχόμαστε ενθουσιασμό και εξαιρετική προπόνηση εδώ».

Δεν έχει διευκρινιστεί πώς ο ενοχλητικός αλιγάτορας κατέληξε στο εμπορικό κέντρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ