Αλεξάντρα Πολ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ – Σώθηκε από θαύμα το μωρό της

Η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Αλεξάντρα Πολ, η οποία είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2014 του Σότσι, σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στον Καναδά.

Από το τροχαίο, που προκλήθηκε από ένα φορτηγό που παρέσυρε επτά οχήματα, σκοτώθηκε η Αλεξάντρα Πολ και τραυματίστηκαν ακόμη τρείς άνθρωποι. Το φορτηγό φέρεται να μην κατάφερε να επιβραδύνει εγκαίρως και έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα, σύμφωνα με το The Canadian Press.

Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της πρωταθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ βρισκόταν ο 10 μηνών γιος της, ο οποίος σώθηκε από θαύμα. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χωρίς να έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Alexandra Paul τροχαίο

Η Αλεξάντρα Πολ εκπροσώπησε τον Καναδά μαζί με τον σύντροφό της και σύζυγό της Μίτσελ Ισλάμ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας, όπου κατέλαβαν την 18η θέση στο μικτό αγώνισμα του χορού στον πάγο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, κατέκτησαν επίσης το χάλκινο μετάλλιο στο εθνικό πρωτάθλημα του Καναδά το 2011, το 2014 και το 2015. Το 2016, το δίδυμο αποσύρθηκε από το καλλιτεχνικό πατινάζ μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο US Classic International.

Alexandra Paul Alexandra Paul Alexandra Paul

Μετά τη λαμπρή καριέρα τους, παντρεύτηκαν το 2021 και καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους Τσάρλι το 2022.

Alexandra Paul

Alexandra Paul

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ