Άλεκ Μπάλντουιν: Δεν περνά ημέρα που να μην σκέφτομαι την τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να ευχηθεί σε όλους “Καλά Χριστούγεννα” και να ευχαριστήσει όσους του έχουν στείλει ευχές και δύναμη, μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Στο βίντεο ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει πως δεν περνάει ούτε μία ημέρα που να μην σκεφτεί το τι συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας, που κόστισε τη ζωή της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς.

«Θέλω να αφιερώσω ένα λεπτό για να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου έστειλαν τόσο καλά λόγια, ευχές, δύναμη, ελπίδα, προσευχές και πολύ κουράγιο. Έλαβα εκατοντάδες, εκατοντάδες emails από φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και ανθρώπους που δεν είχα μάθει νέα τους για καιρό, που μου έστειλαν δύναμη και ευχές. Είμαι πραγματικά ευγνώμων» ανέφερε ο 63χρονος ηθοποιός στην αρχή του βίντεο.

Αναφερόμενος στην τραγωδία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Rust”, ο Άλεκ Μπάλντουιν αναφέρει ότι ανυπομονεί να αφήσει πίσω του αυτή την ιστορία κατά μία έννοια. «Όσοι εμπλεκόμαστε σε αυτό, ποτέ δεν θα το αφήσουμε πίσω μας, γιατί κάποιος πέθανε τόσο τραγικά. Δεν περνά μέρα που να μην το σκέφτομαι αυτό» τονίζει.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η σύζυγος και τα παιδιά μου. Να προσπαθήσω να προχωρήσω με τη ζωή μου και να προσπαθήσω να αντέξω μια δύσκολη περίοδο, μια πραγματικά δύσκολη περίοδο» συμπλήρωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ