Άλεκ Μπάλντουιν: Δεν τράβηξα τη σκανδάλη – Έτσι έγινε η τραγωδία

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Άλεκ Μπάλντουιν στην πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, όπου σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς αφού εκπυρσοκρότησε το όπλο του.

Μιλώντας στον Τζορτζ Στεφανόπουλος του ABC News, ο Μπάλντουιν παραδέχθηκε ότι μετά το περιστατικό αυτό μάλλον έχει τελειώσει και η καριέρα του. “Πολύ πιθανό” σημείωσε, αλλά πρόσθεσε ότι δεν τον ενδιαφέρει.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν στη συνέντευξή του επέμεινε ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη.

“Δεν τράβηξα τη σκανδάλη. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και θα τραβούσα την σκανδάλη. Ποτέ. Δεν έχω ιδέα (σσ. πώς βρέθηκε αληθινή σφαίρα μέσα στο όπλο). Κάποιος έβαλε μία αληθινή σφαίρα στο όπλο. Ξέρω ότι δεν το έκανα εγώ” επεσήμανε και πρόσθεσε: “Δεν ξέρω τι συνέβη σ’ αυτό το πλατό. Δεν ξέρω πώς βρέθηκε η αληθινή σφαίρα μέσα στο όπλο, δεν ξέρω.. Αλλά θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν ώστε να φθάσουμε σε ένα σημείο όπου θα είναι απίθανο να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο” τόνισε.

Άλεκ Μπάλντουιν

Στη συνέχεια περιέγραψε τη στιγμή που το όπλο εκπυρσοκρότησε και σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς. “Μου έδινε οδηγίες πώς ήθελε να κρατήσω το όπλο για τη συγκεκριμένη γωνία. Κρατώ το όπλο εκεί που μου είπε να το κρατήσω, και κατέληξα να σημαδεύω ακριβώς κάτω από μασχάλη της”.

Άλεκ Μπάλντουιν

Για να τραβήξουν τη σκηνή, ο Μπάλντουιν έπρεπε να κρατήσει τον κόκορα του όπλου, αλλά όχι να τραβήξει τη σκανδάλη. “Δεν τράβηξα τη σκανδάλη. Κράτησα τον κόκορα και λέω “μπορείς να το δεις αυτό; Μπορείς να το δεις αυτό; Μπορείς να το δεις; Είναι καλά έτσι;” και αφήνω τον κόκορα και τότε το όπλο πυροβόλησε”.

“Τη βλέπω να πέφτει και σκέφτομαι “λιποθύμησε”;”. Σημείωσε ότι αν και δεν αισθάνεται ένοχος για ό,τι συνέβη, το περιστατικό τον άφησε με συναισθηματικό τρόμο. “Το ονειρεύομαι διαρκώς. Περνά η μέρα, τα καταφέρνω ολόκληρη τη μέρα και μετά καταρρέω στο τέλος της μέρας. Συναισθηματικά καταρρέω”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ