Debate Βούλτεψη – Βαρεμένου στον Realfm 97,8 για την πανδημία

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.
“Διαπιστώνω την απόλυτη αναξιοπιστία της κυβέρνησης και χρησιμοποίηση της πανδημίας για μικροπολιτικούς σκοπούς. Αυτό είναι αναποτελεσματικό αλλά και ανίερο στις σημερινές συνθήκες” ανέφερε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κ. Βούλτεψη ανταπάντησε πως “πρέπει να σας πω ότι εγώ πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζω άκρη. Βρίσκονται, δεν βρίσκονται αναμεσά μας. Δεν βρίσκονται σε έναν πλανήτη που έχει πάνω από 5 εκατ. νεκρούς και 1,5 εκατ. στην Ευρώπη. Είναι σε μια υπερβατική κατάσταση. Επί του συγκεκριμένου, πολιτικά έχω να πω ότι προφανώς επειδή ο κορονοϊός παρουσιάζει μεταλλάξεις και σε όλες τις χώρες υπάρχουν μπρος πίσω, έχουν κάποια καλά δίμηνα, κάποια κακά δίμηνα, αυτή τη στιγμή η Ευρώπη και ο κόσμος είναι χωρισμένοι πολιτικά σε δύο στρατόπεδα”.
“Ο κ. Μητσοτάκης έχει προαναγγείλει 3 φορές το τέλος της πανδημίας. Απορώ ποιος μπορεί να εξακολουθεί να τον πιστεύει και να τον θεωρεί αξιόπιστο” σχολίασε ο κ. Βαρεμένος.
“Έχω δυσανεξία στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό σας. Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταναστεύσει σε άλλον πλανήτη, γιατί αν εγώ δεν κοιτάζω και όλοι μας τι γίνεται σε άλλες χώρες – όπως μας λέει να κάνουμε ο ΣΥΡΙΖΑ όποτε τον βολεύει – τότε πραγματικά είναι εντελώς κοντόφθαλμος τρόπος αντιμετώπισης” τόνισε η κ. Βούλτεψη.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ