Νοσοκομείο Σερρών: Η συγκλονιστική μαρτυρία νοσηλεύτριας – Τραγούδησε για ζευγάρι που πέθανε από κορονοϊό

Συγκλονίζει η περιγραφή νοσηλεύτριας που εργάζεται στο Νοσοκομείο Σερρών για ένα ζευγάρι που νοσηλευόταν με κορονοϊό και τελικά έφυγε από τη ζωή.

Μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό “ΕΠΙΛΟΓΕΣ”, ανέφερε ότι η μια νοσηλεύτρια αντλεί δύναμη από την άλλη, για να αντέξουν στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας.

“Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορονοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες“, υπογραμμίζει η επικουρική νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Σερρών, Στέλλα Χινάκη. Εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική covid 19  και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον φονικό ιό.

Το συγκινητικό περιστατικό με το ζευγάρι που έφυγε από κορονοϊό

Η ίδια θυμάται ένα συγκινητικό περιστατικό με ένα ζευγάρι  που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους. Κάποια στιγμή, ο άντρας ζήτησε να αφιερώσει ένα τραγούδι στην σύζυγό του. Η νοσηλεύτρια περιγράφει τι συνέβη και λυγίζει, καθώς, όπως λέει, ύστερα από λίγες μέρες έφυγαν και οι δυο από τη ζωή. “Κλαίμε οικογένειες, χάνονται οικογένειες”, πρόσθεσε.

Η κα Χινάκη, ευχαρίστησε ακόμη και το μόνιμο προσωπικό του νοσοκομείου, την προϊσταμένη και την υπεύθυνη του τμήματος, που σαν οικογένεια η μια νοσηλεύτρια στηρίζει την άλλη, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να εμβολιαστεί, γιατί όπως είπε “ξεκληρίζονται οικογένειες”.

Πηγή: epiloges.tv

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.