Αλαμπάμα: Δασκάλα σε χριστιανικό σχολείο αποπλάνησε δύο μαθητές της

Μια δασκάλα μαθηματικών που δίδασκε σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο στην Αλαμπάμα, κατηγορείται ότι έκανε σεξ με δύο έφηβους μαθητές της, σύμφωνα με ένταλμα σύλληψης που εξασφάλισε το Fox News Digital.

Με βάση την New York Post η Κρίσταλ Φροστ, 35 ετών και παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών, παραιτήθηκε τον περασμένο μήνα από την Χριστιανική Ακαδημία Κρένσο αφού φέρεται να πιάστηκε να ανταλλάσσει άσεμνες φωτογραφίες με έναν μαθητή στο Snapchat. «Η Φροστ έστειλε μια άσεμνη φωτογραφία και ζήτησε από τον μαθητή να στείλει μια φωτογραφία από τους κοιλιακούς τους και κάτω», αναφέρει έκθεση της αστυνομίας.

Το σχολείο έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία ότι ένας 15χρονος μαθητής, που ταυτοποιήθηκε με τα αρχικά GT, είχε μια «γυμνή φωτογραφία του στήθους της καθηγήτριας μαθηματικών στο τηλέφωνό του», την οποία και είχε μοιραστεί με μερικούς συμμαθητές.

Εκπρόσωπος της διεύθυνσης ζήτησε εξηγήσεις από την 35χρονη, και εκείνη φέρεται να «παραδέχτηκε ότι έστειλε μια διαφορετική φωτογραφία στην ομάδα των τσιρλίντερ του σχολείου, για αστείο, στην οποία είχε ανασηκώσει το σορτς της για να φαίνονται οι γλουτοί της». Η Φροστ παραιτήθηκε στις 24 Αυγούστου και την επόμενη μέρα, το σχολείο κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα του Λουβέρν, το οποίο ξεκίνησε έρευνα.

Δασκάλα Αλαμπάμα
Πηγή: Facebook

Ένας μαθητής είπε στην αστυνομία ότι ο GT του έδειξε τη φωτογραφία του στήθους της και στη συνέχεια του είπε ότι με την δασκάλα δεν είχαν ανταλλάξει μόνο γυμνές φωτογραφίες, αλλά και ότι είχαν σεξουαλικές επαφές. Στις 29 Αυγούστου, ο GT παραδέχτηκε ότι η δασκάλα του, του έστειλε την πρόστυχη φωτογραφία και μετά του πρόσφερε σεξ.

Συναντήθηκαν τουλάχιστον 4 φορές σε ένα κτήμα που έχει η οικογένειά του, για να προχωρήσουν στις αρρωστημένες πράξεις. Περιγράφοντας ένα άλλο περιστατικό, ο 15χρονος εξήγησε πως όταν οι γονείς του τον είχαν στείλει να ταΐσει τα σκυλιά τους, η δασκάλα τον συνάντησε και «του έκανε στοματικό σεξ» σε ένα αυτοκίνητο. Ο μαθητής δήλωσε πως έβαλε ο ίδιος τέλος σε αυτή την αρρωστημένη σχέση στις αρχές του καλοκαιριού.

Η αστυνομία ανακάλυψε κατά την διάρκεια των ερευνών, πως η Φροστ είχε χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική με έναν ακόμα έφηβο, έναν 16χρονο που ταυτοποιήθηκε ως AP και ήταν μαθητής της την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση αφού άρχισε να του κάνει κατ’ ιδίαν μαθήματα του έστειλε μία γυμνόστηθη φωτογραφία της και στη συνέχεια τον ρώτησε αν ήξερε κάποιο μέρος στο οποίο θα μπορούσαν να κάνουν σεξ. Οι δύο τους συναντήθηκαν σε μία φάρμα και η δασκάλα προέβη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του. Με βάση τα όσα αναφέρονται στην έκθεση «από την αρχή της συνάντησής τους μέχρι το τέλος της σεξουαλικής επαφής δεν μίλησαν καθόλου».

Μετά την συνάντησή τους η Φροστ του έστειλε δύο ακόμη προκλητικές φωτογραφίες της και μετά τον μπλόκαρε στο Snapchat. Σε ανάκρισή της από τις Αρχές, η Φροστ φέρεται να παραδέχτηκε τις πράξεις της και συνελήφθη. Κατηγορείται ότι ταξίδεψε για να συναντήσει ένα παιδί με σκοπό παράνομη σεξουαλική πράξη, καθώς και για άλλες κατηγορίες που αφορούν στην αποπλάνηση ανηλίκων και στη διανομή πορνογραφικού υλικού σε παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ