Σοκ στη Νέα Υόρκη: Δασκάλα κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας

Μία δασκάλα γυμνασίου στο Κουίνς της Νέας Υόρκης συνελήφθη την Τρίτη (22/8) για τον φερόμενο βιασμό και την σεξουαλική κακοποίηση μιας 14χρονης μαθήτριας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η Melissa Rockensies, μια 33χρονη δασκάλα στο Corona Arts and Sciences Academy συνελήφθη για τις παραπάνω καταγγελίες γύρω στις 10:30 π.μ. στο Κουίνς, δήλωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με την New York Post δεν ήταν σαφές αν οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται έγιναν εντός ή εκτός του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Η αστυνομική υπηρεσία της Νέας Υόρκης αναφέρει πως η Rockensies, που είναι παντρεμένη, κατηγορήθηκε για βιασμό και εγκληματική σεξουαλική πράξη σε βάρος παιδιού κάτω των 17 ετών.

Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας φέρεται να είπε ότι η θέση της Rockensies στο σχολείο (εργασία η οποία της απέφερε περίπου 85.000 δολάρια πέρυσι) άλλαξε εν αναμονή της έκβασης της υπόθεσής της.

Πηγή: Facebook/Melissa Rockensies

«Η φερόμενη συμπεριφορά της είναι εξαιρετικά ανησυχητική και εντελώς απαράδεκτη», είπε ο εκπρόσωπος σε δήλωση του σε τοπικό μέσο, προσθέτοντας ότι εάν η Rockensies καταδικαστεί, το Υπουργείο θα κινηθεί για την απόλυσή της.

Μεγάλη ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως τον Οκτώβριο του 2021 σε σελίδα που φέρεται να της ανήκει στο Facebook, η Rockensies παρουσίαζε τρόπους με τους οποίους τα παιδιά μπορούν «να κατανοήσουν τη συναίνεση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ