AKA: Νεκρός από πυροβολισμούς ο γνωστός ράπερ

Ο AKA ένας από τους κορυφαίους ράπερ της Νότιας Αφρικής, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς έξω από ένα εστιατόριο στην παραλιακή πόλη Durban. Ο Kiernan Forbes, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, σκοτώθηκε μαζί με τον στενό του φίλο, Tebello ‘Tibz’ Motsoane.

“Με τρομερή λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας γιου”, ανέφεραν οι γονείς του ράπερ, Tony και Lynn Forbes, σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στους λογαριασμούς του AKA στα social media. “Ο γιος μας αγαπιόταν και έδινε πίσω αγάπη”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AKA (@akaworldwide)

Ο ράπερ και ο φίλος του πυροβολήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που περπατούσαν προς το αυτοκίνητό τους, φεύγοντας από εστιατόριο.

«Φέρεται να τους πλησίασαν δύο ένοπλοι, που περπάτησαν προς το μέρος τους από την απέναντι πλευρά του δρόμου και πυροβόλησαν τα θύματα από κοντινή απόσταση», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία είπε ότι τα κίνητρα του πυροβολισμού είναι άγνωστα και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο Forbes ξεκίνησε την καριέρα του ως μέρος του ραπ συγκροτήματος Entity πριν ξεκινήσει τη σόλο καριέρα του, κερδίζοντας πολλά βραβεία στη Νότια Αφρική για τη μουσική του.

Διακρίθηκε επίσης διεθνώς, με πολλές υποψηφιότητες για το βραβείο Black Entertainment Television (BET) στις ΗΠΑ και ένα MTV Europe Music Award.

Ώρες πριν από το θάνατό του, ο 35χρονος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το επερχόμενο άλμπουμ του, Mass Country, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ