Αυτός είναι ο ηθοποιός με την πιο αναγνωρίσιμη φωνή όλων των εποχών – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στις αρχές της εβδομάδας, το hashtag «JamesEarlJones» άρχισε να ανεβαίνει στις πρώτες θέσεις των trend του Twitter, με τους χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής να φοβούνται για τα χειρότερα. Ευτυχώς, ο 90χρονος ηθοποιός της κινηματογραφικής σειράς «Star Wars» είναι καλά στην υγείας του.

Τελικά, το όνομα του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς είχε απλώς αναφερθεί στο πλαίσιο μιας πολύ έντονης συζήτησης που αφορούσε σε θρυλικές φωνές διάσημων. Συγκεκριμένα από τον λογαριασμό στο Twitter «Emmyjo» ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή μια ανταλλαγή απόψεων, όταν τέθηκε το ερώτημα «Ποιος έχει την πιο αναγνωρίσιμη φωνή όλων των εποχών;»

Πολλοί κινηματογραφόφιλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο ηθοποιός του «Star Wars» έχει την πιο αναγνωρίσιμη φωνή από όλους τους μουσικούς αστέρες και τους συναδέλφους του στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

«Τζέιμς Έρλ Τζόουνς. Κάτω τα χέρια, κάτω » έγραψε ένας θαυμαστής για τον βραβευμένο με Όσκαρ, ηθοποιό, ο οποίος δάνεισε τη φωνή του στον Darth Vader στην κινηματογραφική σειρά «Stars Wars ».

Ο Τζόουνς δάνεισε επίσης την αξιομνημόνευτη μπάσα φωνή του σε χαρακτήρες από τις ταινίες «Κόναν ο Βάρβαρος» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ