Μέγκαν – Χάρι: Πώς υποδέχθηκε ο Άρτσι την νεογέννητη Λίλιμπετ

Ο Άρτσι είναι ο καλύτερος μεγαλύτερος αδελφός, σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly. Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει προσαρμοστεί στα νέα οικογενειακά δεδομένα και δεν ζηλεύει καθόλου την νεογέννητη αδελφή του, Λίλιμπετ.

«Είναι ήδη στο σπίτι στο Μοντεσίτο με το κοριτσάκι τους,» δηλώνει πηγή αποκλειστικά στο περιοδικό. «Ο Aρτσι λάτρεψε τη μικρή κατά την άφιξή της στο σπίτι. Την κράτησε με τη βοήθεια των γονιών του και της έδωσε πολλά φιλιά» προσθέτει η πηγή, τονίζοντας ότι ο μικρός είναι «τόσο ευγενικό και στοργικό παιδί, που δεν υπάρξουν προβλήματα ζήλιας».

Το πρωί της Κυριακής ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους. Η μικρούλα γεννήθηκε την Παρασκευή στις 11.40 το πρωί στη Σάντα Μπάρμπαρα, ενώ το ζευγάρι ανακοίνωσε χθες τη γέννησή της αφήνοντας τον πλανήτη να κάνει εικασίες και σενάρια για την ημερομηνία τοκετού και το όνομα της μικρής. Σε μία κίνηση που τιμά τη βασίλισσα αλλά και την αείμνηστη μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα, το ζευγάρι ονόμασε την κόρη του Λίλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ. Θα τη φωνάζουν Λίλι, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.

Ο εκπρόσωπος του ζεύγους εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται: “Η νεογέννητη έχει βάρος 3,486 κιλά. Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι υγιείς και καλά και βρίσκονται στο σπίτι. Λίλι είναι το όνομα της προγιαγιάς της, της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας, της οποίας το χαϊδευτικό όνομα είναι Λίλιμπετ. Το μεσαίο όνομά της, Νταϊάνα, επιλέχτηκε ως φόρο τιμής στη λατρεμένη αείμνηστη γιαγιά της, την πριγκίπισσα της Ουαλίας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ