Μυστήριο με UFO στην Αυστραλία – Συγκάλυψη από την κυβέρνηση καταγγέλλει καθηγητής

Εντυπωσιακούς ισχυρισμούς έκανε συνταξιούχος καθηγητής από τη Μελβούρνη σχετικά με τη θέαση UFO στη χώρα. Ο καθηγητής υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της Αυστραλίας έχει συγκαλύψει το μεγαλύτερο μυστήριο με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα στη χώρα και αποκάλυψε ότι ανώτεροι στρατιωτικοί αξιωματούχοι τον απείλησαν, ενώ ομοσπονδιακοί πράκτορες των ΗΠΑ ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του.

Στις 6 Απριλίου 1966 περίπου 200 μαθητές του γυμνασίου Westall, καθηγητές και κάτοικοι του Clayton South έγιναν μάρτυρες ενός μεγάλου ασημένιου δίσκου σε σχήμα πούρου ναι αιωρείται πάνω από το σχολείο και το κοντινό πάρκο Grange Reserve.

Το περιστατικό είχε αναφερθεί και παλαιότερα, ενώ ήταν και αντικείμενο ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο, ένας από τους καθηγητές που ήταν μάρτυρας των γεγονότων, έχει αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες του τι συνέβη μετά.

Ο Άντριου Γκρίνγουντ που δίδασκε επιστήμη στο σχολείο του Westall, περιέγραψε τις απόπειρες που έγιναν ώστε να τον αναγκάσουν να σωπάσει ενώ είπε πως είχε επικοινωνία με κάποιο κορυφαίο στέλεχος στην αμερικανική κυβέρνηση.

“Είδα ένα σκάφος. Ένα μηχανικό αντικείμενο με ελεγχόμενη κίνηση να αιωρείται από πάνω μου” είπε ο συνταξιούχος καθηγητής στο ντοκιμαντέρ του 7NEWS Spotlight, που θα προβληθεί την Κυριακή και στο οποίο συμμετέχουν πολλοί μάρτυρες. Ο κ. Γκρίνγουντ είπε επίσης πως πέντε μικρά αεροπλάνα πετούσαν γύρω από το αντικείμενο.

Μέσα σε 40 λεπτά προσωπικό της αεροπορίας και του στρατού έσπευσε στην περιοχή και δημιούργησε ένα φράγμα ασφαλείας γύρω από το πάρκο. Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Γκρίνγκουντ, αυτός και άλλοι που γνώριζαν την περιοχή, τρύπωσαν και είδαν τι συνέβαινε. “Είδαμε μία κυκλική περιοχή, σαν ποδοπατημένο γρασίδι. Και υπήρχαν φρουροί γύρω και άνθρωποι με εξοπλισμό”. Ο καθηγητής μίλησε στους ρεπόρτερ των τοπικών Μέσων για το περιστατικό αλλά φοβήθηκε να μιλήσει περισσότερο όταν δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό δύο άνδρες που υποστήριξαν ότι είναι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του. “Ο ένας φορούσε απλά ρούχα και ο άλλος, στολή ανώτερου αξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας”.

Οι άνδρες του είπαν ότι είχε κάνει λάθος και πως στην ουσία δεν είχε δει τίποτα. Βασικά με απείλησαν, μου είπαν πως δεν έπρεπε να πω τίποτα. Όταν προσπάθησα να τους εξηγήσω ότι αυτοί δεν ήταν εκεί ενώ εγώ ήμουν και ήξερα τι είχα δει, μου είπαν ότι δεν θα με συμβούλευαν να βγω να μιλήσω επειδή ήμουν ξεκάθαρα μεθυσμένος την ώρα του καθήκοντος και θα έπρεπε να με αναφέρουν στο τμήμα εκπαίδευσης και φυσικά θα έχανα τη δουλειά μου”.

Έναν χρόνο μετά το περιστατικό, ο καθηγητής μίλησε με τον Αμερικανό φυσικό δρ. Τζέιμς ΜακΝτόναλντ, που ήταν γνωστός για τις μελέτες του στα UFO, με εντολή που ήρθε κατευθείαν από το γραφείο του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Λίντον Τζόνσον. “Ο πρόεδρος είχε εξουσιοδοτήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να διερευνήσει ζητήματα για ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας και έστελνε κάποιον” πρόσθεσε ο συνταξιούχος καθηγητής. Οι ΗΠΑ άρχισαν να ερευνούν θεάσεις UFO και το φαινόμενο λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν άρχισαν οι θεάσεις.

Ο κ. Γκρίνγουντ είναι ανένδοτος ότι η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει συγκαλύψει το περιστατικό εκείνη την εποχή και έχει αρνηθεί να πει τι πραγματικά συνέβη τότε. “Αυτό που με εντυπωσιάζει πραγματικά, είναι ότι 55 χρόνια μετά, αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ σίγουροι γι’ αυτό που είδαν. Είμαι βέβαιος ότι στην Αυστραλία δεν είχαμε ποτέ επίσημη διερεύνηση. Και ειλικρινά πιστεύω ότι υπήρξε συγκάλυψη. Πιστεύω πως κάποιος έθαψε την έκθεση του Τμήματος Εφοδιασμού που ξέρω ότι υπάρχει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ