Κορονοϊός: Νοσηλεύτρια πάλεψε επί εννέα μήνες και βγήκε νικήτρια – “Αυτή είναι η δεύτερη ζωή μου”

Συγκλονίζει το μήνυμα της νοσηλεύτριας που επί εννέα μήνες πάλευε με τον κορονοϊό και κατάφερε να βγει νικήτρια. Η 66χρονη Μέρλιν, νοσηλεύτρια από την Καλιφόρνια, νόσησε βαριά την περασμένη άνοιξη και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Πάλεψε με την ασθένεια για εννέα ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο όπου η ίδια εργαζόταν και όπως λένε οι γιατροί έφτασε πολλές φορές κοντά στον θάνατο, όμως κατάφερε να τον νικήσει.

Οι συνάδελφοί της σε ιατρικό κέντρο στην Καλιφόρνια παίρνουν ελπίδα από το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά της. Η νοσηλεύτρια, που επί 40 χρόνια φρόντιζε ασθενείς, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Συγκινητικές ήταν οι στιγμές έξω από το νοσοκομείο, όπου οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν για να την αποχαιρετίσουν.

Η Μέρλιν δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως. Θα χρειαστεί και άλλους μήνες αποθεραπείας στο σπίτι της. Είναι σίγουρη όμως ότι στο τέλος θα γίνει καλά. “Αυτή είναι η δεύτερη ζωή μου. Έμεινα στο νοσοκομείο εννέα μήνες. Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ το γεγονός ότι ήμουν εγώ αυτή που φρόντιζε τους σοβαρά ασθενείς και τώρα χρειαζόμουν εγώ φροντίδα”, ανέφερε και έστειλε μήνυμα σε όσους έχουν νοσήσει: “Παλέψτε”.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ