• Φρίκη: Έκοψε τον λαιμό της γυναίκας και της κόρης του λόγω ζήλιας - ΦΩΤΟ

  3:37 μμ, Πέμπτη 03 Δεκ 2020 3:37 μμ, Πέμπτη 03 Δεκ 2020

  Για τον φόνο της 40χρονης συζύγου του και της 18χρονης κόρης του κατηγορείται ο επίσης 40χρονος Μάρτσιν Ζντουν, καθώς οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένες στο σπίτι τους στο Σάλσμπουρι την 1η Ιουνίου, όπου και κατέληξαν. Όταν ο άνδρας συνελήφθη στο σημείο του φόνου, βρέθηκε στην τσέπη του παντελονιού του ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος στη λεπίδα και τη λαβή, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.

  Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες του φόνου και δικάζεται, ενώ ο συνήγορός του θα υποστηρίξει ότι αντιμετώπισε πρόβλημα ψυχικής λειτουργίας τη στιγμή του περιστατικού, κάτι που οδήγησε στις ανθρωποκτονίες. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο άνδρας είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει τη σύζυγό του Ανέτα έναν μήνα πριν από το φονικό. Η Ανέτα είχε πει σε συνάδελφό της στο Κέντρο Φροντίδας του Ουέσεξ, όπου εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός, ότι ο άνδρας έσπρωξε την κόρη τους Νικολέτα στα ντουλάπια της κουζίνας όταν προσπάθησε να παρέμβει. Είπε στη φίλη της ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και πως είχε γίνει μπλε όπως της έσφιγγε τον λαιμό.

  Η Νικολέτα ήθελε να καλέσει την αστυνομία αλλά η Ανέτα την έπεισε να μην το κάνει λέγοντας ότι είναι καλά. Μετά το περιστατικό η γυναίκα είπε στον σύζυγό της να φύγει από το σπίτι κι άρχισε να βάζει μπροστά διαδικασία διαζυγίου. Πέντε με΄ρες μετά, εέπιτα από ανταλλαγή μηνυμάτων στο Facebook, η Ανέτα είπε στη μητέρα της ότι φοβόταν πως ο κατηγορούμενος θα τη σκότωνε και την ίδια και τη Νικολέτα. Είπε στη μητέρα της ότι ο Μάρτσιν ήταν "ψυχάκιας" και πως η κόρη τους ήταν τρομοκρατημένη. Ο ίδιος είχε πει σε αρκετούς γνωστούς ότι η σύζυγός του τον απατούσε με έναν άνδρα που εργαζόταν κι αυτός στο σουπερμάρκετ αλλά όλα ήταν αποκύημα της φαντασίας του άνδρα που ζήλευε τη σύζυγό του, καθώς η Ανέτα δεν είχε συναντήσει ποτέ τον υποτιθέμενο εραστή της. "Αυτές οι υποψίες σε συνδυασμό με τη διάλυση του γάμου, ο διωγμός του από το σπίτι και το γεγονός ότι η Ανέτα ήθελε διαζύγιο, παράλληλα με την απώλεια του ελέγχου πάνω στις δύο γυναίκες, μάλλον πυροδότησαν την οργή του κατηγορουμένου είτε πριν ή όταν ήταν στο σημείο εκείνο το απόγευμα και έτσι αποφάσισε να τις σκοτώσει" είπε ο εισαγγελέας.

  "Ο κατηγορούμενος δεν αρνείται ότι σκότωσε την Ανέτα και τη Νικολέτα, ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν έχει ανάμνηση του τι έκανε εκείνο το απόγευμα" πρόσθεσε ο εισαγγελέας που υπογράμμισε πως υπάρχουν αποδείξεις ότι ο δράστης ήταν καταπιεστικός και πως παραπονιόταν ότι η σύζυγός του έδινε πολλά χρήματα και έπαιρνε στην κόρη τους ό,τι ζητούσε. "Παραπονιόταν ότι το σπίτι ήταν χάλια, η σύζυγός του ήταν ακατάστατη" πρόσθεσε ενώ η δίκη συνεχίζεται.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα