Τουρκία: Πώς το μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα επηρεάζει την Εμινέ Ερντογάν – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θίγει μόνο τις γαλλικές εξαγωγές η απόφαση του Ερντογάν να μποϊκοτάρει τα προϊόντα της Γαλλίας, όπως θεωρεί ο ίδιος, αλλά και την ίδια τη σύζυγό του. Όπως έχει αποδειχθεί κατ’ επανάληψη στα ταξίδια του προεδρικού ζεύγους της Τουρκίας στο εξωτερικό, η Εμινέ Ερντογάν έχει πάθος με τα πανάκριβα αξεσουάρ, που φέρουν γαλλική υπογραφή…

Λάτρης των παρισινών οίκων μόδας και των πανάκριβων προϊόντων με την υπογραφή τους, η Εμινέ Ερντογάν φαίνεται πως θα δυσκολευθεί να τηρήσει την έκκληση του συζύγου της για μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα.

Η σύζυγος του Τούρκου προέδρου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις δερμάτινες τσάντες γνωστών σχεδιαστών της Γαλλίας. H αγαπημένη της Hermes την οποία έχει κρατήσει σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, κοστίζει πάνω από 42 χιλιάδες ευρώ.

Με μία δερμάτινη Channel είχε εμφανιστεί το 2016, συνοδεύοντας το σύζυγό της στη Συνοδο του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία. Η αξία της, περισσότερα από 35 χιλιάδες ευρώ.

Στο όνομα του εμπορικού πολέμου για τα σκίτσα του Μωάμεθ που κήρυξε ο σύζυγός της η Εμινέ θα πρέπει επίσης να στερηθεί τις ακριβές μαντήλες του οίκου Dior.

«Όπως στη Γαλλία λένε να μην αγοράζουν τουρκικά προϊόντα, έτσι λέω και εγώ τώρα στο λαό μου. Επ’ ουδενί να μην επιλέγετε τα γαλλικά προϊόντα, να μην τα αγοράζετε.»

Ολόκληρο εμπορικό κέντρο είχε κλείσει στις Βρυξέλλες έκλεισε το 2015, ώστε η Εμινέ Ερντογάν να ψωνίσει με την ησυχία της επώνυμα ρούχα και τσάντες.

«H Eμινέ Ερντογάν επιδόθηκε σε ένα καταναλωτικό όργιο στη λεωφόρο Λουίζ το απόγευμα, την ώρα που ο σύζυγός της είχε συνομιλίες με Ευρωπαίους αξιωματούχους.»

Μετά το κάλεσμα του συζύγου της στον τουρκικό λαό να μην ξαναγοράσει γαλλικά προϊόντα, η Εμινέ μάλλον θα πρέπει να αποχωριστεί τα αγαπημένα της γαλλικά προϊόντα, τουλάχιστον δημόσια.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ