Εξαφάνιση Μαντλίν: Ο βασικός ύποπτος ήταν ζιγκολό – Τι ισχυρίζεται φίλος του

Ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρίκνερ, ήταν και ζιγκολό καθώς όπως ισχυρίζεται πρώην φίλος του αποσπούσε χρήματα από ηλικιωμένες γυναίκες με αντάλλαγμα το σεξ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail o Κρίστιαν Μπρίκνερ “πωλούσε” τον εαυτό του σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που έκαναν διακοπές, όπως είπε στη Sun ένας πρώην φίλος του, και πως συχνά τον έβλεπαν με ηλικιωμένες σε διάφορα θέρετρα της Πορτογαλίας.

“Φαίνεται πως είχε ένα θέμα με τις μεγαλύτερες γυναίκες. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι γνωστοί του δεν τον υποπτεύθηκαν για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν”, είπε ο πρώην φίλος του Γερμανού παιδόφιλου και αναφερόμενος σε σχέση που είχε ο βασικός ύποπτος με μία 60χρονη σημείωσε ότι “η γυναίκα ήταν τρία χρόνια μαζί του και είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού από τότε που έμαθε με τι άνθρωπο ήταν μαζί. Την είχε χτυπήσει όπως είχε κάνει και με μία άλλη 45χρονη Βρετανίδα”.

Ο άνδρας υποστήριξε ότι είχε δει τη 45χρονη σε ένα μπαρ αφού την είχε κακοποιήσει ο Κρίστιαν Μπρίκνερ χτυπώντας το κεφάλι της σε τοίχο. Η γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί, δεν δίστασε να μιλήσει για το πώς δέχτηκε επίθεση από τον βασικό ύποπτο για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν όταν την είδε αγκαλιά με έναν άλλο άνδρα.

Σε δημοσίευμα της η Daily Mirror σημειώνει ότι το ζευγάρι χώρισε στα μέσα του 2005, στη συνέχεια ο Γερμανός παιδόφιλος άρχισε να την απειλεί, παρότι ποτέ δεν κατηγορήθηκε για αυτό.

“Μέχρι τώρα αρνιόμουν να πιστέψω ότι κάποιος με τον οποίο είχα σχέση θα μπορούσε να διαπράξει κάτι τόσο φρικτό και αποτρόπαιο, όπως να βλάψει ένα παιδί. Αλλά δεν είμαι πλέον σίγουρη. Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν πράγματι το έκανε. Και αν το έκανε, πρέπει να τιμωρηθεί πραγματικά για τις πράξεις του. Είναι συγκλονιστικό να πιστεύω ότι ο πρώην μου είναι ύποπτος για την απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚάν. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ”, δήλωσε το θύμα.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ