Θλίψη στην Country μουσική – Πέθανε 30χρονη τραγουδίστρια – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Έφυγε από τη ζωή, στα 30 της χρόνια, η τραγουδίστρια της Country μουσικής Κάντι Γκρόουβς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο θάνατός της επήλθε από φυσικά αίτια και αφού έδινε μάχη με διάφορα προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες.

Η 30χρονη καλλιτέχνις πέθανε το Σάββατο στο σπίτι της στο Νάσβιλ του Τενεσί, ενώ λίγα χρόνια πρι είχε χάσει δύο από τους αδερφούς της βυθίζοντας σε νέο πένθος την οικογένειά της που σε δήλωσή της ανέφερε ότι η αυτοψία αποκάλυψε πως ο θάνατος οφείλεται σε φυσικά αίτια και έχουν αποκλειστεί σεξουαλικά κίνητρα ή αυτοκτονία.

Ο αδερφός της αποκάλυψε ότι η Κάντι διεγνώσθη με διάφορα ιατρικά προβλήματα το φθινόπωρο τα οποία τώρα ενδεχομένως επανήλθαν και κόστισαν τη ζωή της.

Ο Κόντι είπε ότι η μικρότερη αδερφή του ήταν ενθουσιασμένη γιατί τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορούσε το νέο της άλμπουμ. Τα δύο αδέρφια τους ο Κέισι και ο Κέλι πέθαναν ο ένας το 2017 και ο άλλος το 2014 και οι δύο σε ηλικία 28 ετών. Στην εξαετή επέτειο του θανάτου του Κέλι, πριν από έναν μήνα η Κάντι είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση για τον αδερφό της. Ήταν διάσημη για το τραγούδι της “This Little Girl”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ