Επίθεση στο Λονδίνο: Τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση – Νέες πληροφορίες

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στο Λονδίνο έπειτα από την επίθεση που πραγματοποίησε άνδρας σε πολυσύχναστο δρόμο προκαλώντας τον τραυματισμό τριών ανθρώπων, εκ των οποίων ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, όπως έκανε γνωστό η Μητροπολιτική Αστυνομία, η οποία σκότωσε τον δράστη της επίθεσης.Ο Μπόρις Τζόνσον ευχαρίστησε τις υπηρεσίες διάσωσης σημειώνοντας ότι οι σκέψεις του είναι στους τραυματίες και σε όσους επλήγησαν.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν υπογράμμισε: «Οι τρομοκράτες προσπαθούν να μας διχάσουν και να καταστρέψουν τον τρόπο της ζωής μας. Στο Λονδίνο, δεν θα τους αφήσουμε ποτέ να το πετύχουν».

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης, ο οποίος σκοτώθηκε από την αστυνομία, έφερε πάνω του έναν ψεύτικο “μηχανισμό”. Σε ανακοίνωση, η Μητροπολιτική Αστυνομία διευκρίνισε ότι πράκτορες αντιτρομοκρατικής μονάδας βρίσκονταν εκεί “στο πλαίσιο μιας προληπτικής επιχείρησης”, υποδηλώνοντας ότι ο δράστης της επίθεσης παρακολουθείτο, όπως είχαν μεταδώσει βρετανικά μέσα ενημέρωσης.”Ένας μηχανισμός βρέθηκε πάνω στο σώμα του ύποπτου, τον οποίο παρακολουθούσαν ειδικοί αστυνομικοί. Διαπιστώθηκε γρήγορα ότι πρόκειται για ψεύτικο μηχανισμό”, δήλωσε η Λούσι Ντ΄Ορσι, αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Πηγή ΦΩΤΟ: Skynews, SUNΠηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ