Πρώτα ξαδέρφια περιμένουν το πρώτο τους παιδί – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μάικλ Λι και η Άντζελα Πέανγκ ανυπομονούν για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

Το ζευγάρι από το Ιγκλ Μάουντεν είναι πρώτα ξαδέρφια καθώς ο πατέρας της γυναίκας είναι ο μεγαλύτερος αδερφός της μητέρας του Λι.

Το γεγονός ότι περιμένουν μαζί παιδί, σημαίνει ότι οι δυο τους αν και με συγγενική σχέση πρώτου βαθμού, έκαναν σεξ, κάτι που μπορεί να τους φέρει αντιμέτωπους με ποινή φυλάκισης για πέντε έτη και χρηματικό πρόστιμο 10.000 δολαρίων.

Το σεξ μεταξύ πρώτων ξαδέρφων στην Πολιτεία της Γιούτα είναι παράνομο υπό τον φόβο των γεννήσεων παιδιών με γεννητικές ανωμαλίες, όπως γράφει η New York Post.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Κολούμπια το 2018, οι πιθανότητες να γεννηθεί παιδί με γενετική ανωμαλία από ξαδέρφια είναι 4% με 7% σε σχέση με το 3% ή 4% για ζευγάρια που δεν έχουν συγγενική σχέση.

Ωστόσο, το 38χρονο ζευγάρι, που εμφανίζεται σε επεισόδιο τηλεοπτικής εκπομπής για ακραίους έρωτες, είναι βέβαιο πως το μικρό τους αγόρι, η γέννηση του οποίου αναμένεται στις 22 Μαΐου, θα είναι υγιές, αφού έχουν κάνει όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις για να αποκλείσουν οποιαδήποτε ανωμαλία.

Σε όσους τους επικρίνουν λένε “κοιτάτε τη δουλειά σας” και επισημαίνουν ότι στις περισσότερες Πολιτείες ο γάμος μεταξύ ξαδέρφων είναι νόμιμος., όπως στο Νιου Τζέρσι, τη Νέα Υόρκη, το Κονέκτικτ, την Καλιφόρνια και το Κολοράντο, όπου παντρεύτηκαν οι δυο τους τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

Η μοιραία πρώτη συνάντηση έγινε το 1989 όταν ήταν και οι δύο επτά ετών. Η χημεία ήταν εκεί, ανάμεσά τους από την πρώτη στιγμή. Τότε έδωσαν και το πρώτο τους φιλί όταν κλείστηκαν μαζί σε μια σκοτεινή ντουλάπα από τον φόβο μήπως τους βρουν. Ο Λι είπε στη μητέρα του ότι θα παντρευτεί την Άντζελα αλλά εκείνη του επεσήμανε ότι δεν μπορεί να την παντρευτεί αλλά μπορεί να είναι καλός φίλος μαζί της. Οι δυο τους συναντήθηκαν και πάλι έναν χρόνο μετά και η φλόγα άναψε και πάλι. Τελικά πήγαν σε διαφορετικά κολέγια και παντρεύτηκαν τον πρώτο σύζυγό τους. Ο Λι ήταν παντρεμένος για τέσσερα χρόνια και δεν απέκτησε παιδιά ενώ η Πέανγκ απέκτησε δύο κόρες, 17 και 16 ετών και έναν γιο 12. Αυτή χώρισε το 2010 και αυτός το 2012. Τα social media τους έφεραν και πάλι κοντά, όταν εκείνη ανακάλυψε ότι και ο ξάδερφός της μένει στη Γιούτα όπως αυτή. Του έστειλε ευχές για τα γενέθλιά του και άρχισαν να έχουν επικοινωνία. Όταν συναντήθηκαν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της γιαγιάς του ήξεραν ότι αυτό ήταν. Από τότε είναι μαζί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ