Το θαύμα της ζωής: Γυναίκα με δύο μήτρες και τέσσερις αποβολές έγινε μητέρα – ΦΩΤΟ

Έπειτα από τέσσερις αποβολές μία 31χρονη που γεννήθηκε με δύο μήτρες, καλωσόρισε στη ζωή τα μωρά της και ζει την απόλυτη ευτυχία. Η Έμιλι Τέιλορ από το Μπρέκον φοβόταν ότι δεν θα γινόταν ποτέ μητέρα αφού διεγνώσθη με δύο μήτρες και δύο τραχήλους. Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα κρατώντας στα χέρια της τα δύο αγοράκια της, τον Ρίτσι που αναπτύχθηκε στη δεξιά μήτρα και τον Άρλι στην αριστερή μήτρα.

“Συνεχώς απέβαλλα τα έμβρυα και κανείς δεν μπορούσε να μου πει την αιτία. Οπότε τα δύο αγόρια μου είναι πραγματικά ένα θαύμα” λέει η Έμιλι πλέον.

Η γυναίκα γνώρισε τον σύζυγό της το 2013 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά. Τότε δεν γνώριζαν τον Γολγοθά που θα αντιμετώπιζαν στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδί.

Η Έμιλι έμεινε έγκυος σε ηλικία 21 ετών αλλά στο υπερηχογράφημα των 12 εβδομάδων φάνηκε ότι το έμβρυο είχε πεθάνει.

Το ζευγάρι αντιμετώπισε την οδύνη τριών αποβολών από το 2013 έως το 2015 και η γυναίκα έχανε διαρκώς τα μωρά της περίπου στην έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης.

Η γυναίκα απευθύνθηκε σε γυναικολόγο για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη και έχανε διαρκώς τα μωρά της. Έκανε τις ανάλογες εξετάσεις και ο γιατρός έμεινε έκπληκτος από τα αποτελέσματα.

Τότε αποκαλύφθηκε ότι είχε δύο μήτρες και δύο τραχήλους, και οι δύο ελαφρά μικρότερες από μία συνηθισμένη. Ωστόσο, αυτό δεν μείωνε τις πιθανότητές της να γίνει μητέρα σύμφωνα με τον γιατρό που την ανέλαβε.

Εκείνη όμως πίστεψε ότι η γενετική της κατάσταση ήταν αυτή που την εμπόδιζε από το να γίνει μητέρα και έχασε κάθε ελπίδα να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Απευθύνθηκαν σε σύμβουλο για να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση μήπως έφταιγε η θέση που αναπτυσσόταν το έμβρυο στη μήτρα της αλλά και αυτό δεν ευόδωσε. Τελικά τον Μάιο του 2016 το ζευγάρι διαπίστωσε ότι περίμενε πάλι παιδί. Στο υπερηχογράφημα των 12 εβδομάδων φάνηκε ότι το μωρό αναπτυσσόταν φυσιολογικά στη δεξιά μήτρα της Έμιλι. Γεννήθηκε λίγο πρόωρα, στην 37η εβδομάδα κύησης υγιέστατο και φυσιολογικό.

Μόλις ο Ρίτσι έγινε ενός έτους το ζευγάρι έβαλε μπρος και για δεύτερο παιδί. Στον δεύτερο μήνα της προσπάθειας η Έμιλι έμεινε έγκυος και στο υπερηχογράφημα των 12 εβδομάδων αποκαλύφθηκε ότι ο Άρλι μεγάλωνε στην αριστερή μήτρα.Επίσης, ο μικρούλης γεννήθηκε στην 37η εβδομάδα κύησης εντελώς υγιέστατος και η Έμιλι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ