Μαρτυρία-σοκ “καίει” τον πρίγκιπα Άντριου στο σκάνδαλο Έπσταϊν – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που πλέον είναι 35 χρονών, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το βράδυ που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον πρίγκιπα Άντριου, το 2001 και όταν η ίδια ήταν μόλις 17 ετών.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, που διαδραμάτιζε τον ρόλο της προαγωγού για τον πολυεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή, ήταν εκείνη που την… προώθησε στο κρεβάτι του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στην εκπομπή που θα μεταδοθεί απόψε, δίνουν συνέντευξη έξι γυναίκες οι οποίες κατηγορούν τον Έπσταϊν για παιδεραστία, και νιώθουν απογοητευμένες από την αυτοκτονία του καθώς δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη και απαιτούν να έρθουν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδεραστίας που είχε στήσει ο επιχειρηματίας.

Αν και ο πρίγκιπας Άντριου έχει διαψεύσει επανειλημμένα και κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Ρόμπερτς λέγοντας ότι είναι ψευδείς και αβάσιμοι και πως κάθε υπαινιγμός ότι ήρθε σε ανάρμοστη επαφή με ανήλικο είναι απολύτως λανθασμένος, η 35χρονη παραμένει αμετακίνητη στη δική της αλήθεια: “Ήταν ένας εκμεταλλευτής, συμμετείχε σ’ αυτό. Την πρώτη φορά στο Λονδίνο, ήμουν τόσο νέα. Η Γκισλέιν με ξύπνησε και μου είπε “θα συναντήσεις έναν πρίγκιπα σήμερα. Δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι θα με προωθούσαν σε έναν πρίγκιπα” περιγράφει η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Γκιουφρέ.

“Πήγαμε στο κλαμπ Tramp. Ο πρίγκιπας Άντριου μου έδωσε αλκοόλ, ήμασταν σε χώρο VIP section, είμαι σίγουρη ότι ήταν βότκα. Μου είπε να χορέψουμε, είπα “OK”. Φύγαμε από το κλαμπ και μπήκα στο αυτοκίνητο με την Γκισλέιν και τον Τζέφρι. Μου είπε εκείνη “θα έρθει στο σπίτι και θέλω να κάνεις γι’ αυτόν ό,τι κάνεις για τον Έπσταϊν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω” συνεχίζει η Ρόμπερτς.

Σε δικαστικά έγγραφα είπε ότι πήγαν στο σπίτι της Μάξγουελ όπου η 17χρονη προχώρησε σε προκαταρκτικά ερωτικά παιχνίδια με τον πρίγκιπα Άντριου στο μπάνιο και μετά ήρθαν σε σεξουαλική επαφή στο υπνοδωμάτιό της. “Δεν ήταν αγενής ή οτιδήποτε, μου είπε σε ευχαριστώ και κάποια τέτοια ευγενικά λόγια και έφυγε”, προσθέτει η 35χρονη.

“Αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο και θα συνεχίσει να αρνείται ότι συνέβη ποτέ αλλά και αυτός κι εγώ ξέρουμε την αλήθεια”.

Το Μπάκιγχαμ έχει εκδώσει ανακοίνωση εκ μέρους του πρίγκιπα διαψεύδοντας οποιαδήποτε εμπλοκή του Δούκα του Γιορκ στο σκάνδαλο Έπσταϊν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ