Ελληνοαμερικανός μεγιστάνας αρνείται να πληρώσει τα χρέη της γυναίκας του στην εφορία – Η 64χρονη χρωστάει 2,27 εκατ. δολάρια

Η σύζυγος του 90χρονου Ελληνοαμερικανού κροίσου, Σπύρου Μυλωνά, Αντωνία, χρωστάει στην εφορία το ποσό των 2,27 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ζευγάρι φαίνεται να μην έχει πια καλές σχέσεις και ο μεγιστάνας αρνείται να καλύψει το χρέος της Αντωνίας Κοτοβός Μυλωνά, η οποία δεν πλήρωσε τους φόρους του 2017 και το IRS (η εφορία των ΗΠΑ), δεν συγχωρεί περιπτώσεις φοροδιαφυγής.

Το ζευγάρι έχει από κοινού την εταιρεία real-estate, Axios, αλλά ο Σπύρος Μυλωνάς, όπως αναφέρει η NY Post, δεν πρόκειται να “ξελασπώσει” την 64χρονη.

Ο στενός φίλος και σύμβουλος του, Τζον Κατσιματίδης δήλωσε σε συνέντευξή του ότι “Δεν είναι ευθύνη του Σπύρου. Είμαι ο οικονομικός σύμβουλός του και δεν έχω εξουσιοδοτήσει τους υπαλλήλους του να πληρώσουν τα χρέη της στην Εφορία. Είναι δική της ευθύνη σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο. Κάνουν ξεχωριστές δηλώσεις στην εφορία και ο Σπύρος έχει πληρώσει τους δικούς του φόρους”.

Η τελευταία διαμάχη του ζευγαριού ήταν το 2017, όταν προσπάθησε να διώξει τον σύζυγό της από το σπίτι με σκοπό να επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του και να λάβει την κληρονομιά που της αναλογεί πιο σύντομα, όπως αναφέρεται στην αγωγή που υπέβαλλε ο κ. Μυλωνάς.

Στη συνέχεια η αγωγή αποσύρθηκε και ο μεγιστάνας δήλωσε ότι ο δικηγόρος την υπέβαλε χωρίς την άδειά του και ότι το πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα στις εφημερίδες. Ο κ. Μυλωνάς τότε υποστήριξε ότι οι δύο κόρες του βρίσκονταν πίσω από αυτή την κίνηση γιατί δεν συμφωνούσαν με την απόφασή του να ξαναπαντρευτεί. Όμως ο δικηγόρος που υπέβαλε την αγωγή υποστήριξε ότι το έκανε υπό τις εντολές του εφοπλιστή.

Η περιουσία του ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το The Real Deal. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 20 χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ