Πασίγνωστος “σκληρός” σταρ του Χόλιγουντ αναδείχθηκε σε ήρωα της ημέρας – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο διάσημος ηθοποιός Ντάνι Τρέχο που έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ρόλο του ως κακού στις ταινίες “Μachette” και “Από το σούρουπο ως την αυγή” αναδείχθηκε σε ήρωα της ημέρας όταν έσπευσε προς βοήθεια ενός παιδιού με αναπηρίες που είχε παγιδευθεί σε όχημα που είχε ανατραπεί στο Λος Άντζελες.

Ο 75χρονος σταρ δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό KABC-TV ότι κατευθυνόταν προς τη συνοικία Sylmar σε έναν μηχανικό αυτοκινήτων, όταν είδε έναν μοτοσικλετιστή να παραβιάζει το κόκκινο φανάρι και να προσκρούει πάνω σε αυτοκίνητο, το οποίο αναποδογύρισε.

Το αγόρι που καθόταν στο πίσω κάθισμα και η γιαγιά του που οδηγούσε είχαν εγκλωβιστεί στο όχημα.

Ο Ντάνι Τρέχο αλλά και μία γυναίκα που βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος προσπάθησαν και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αγόρι προτού φθάσει το ασθενοφόρο.

Η γυναίκα σύρθηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τη μία πλευρά για να λύσει τη ζώνη ασφαλείας του παιδιού και ο ηθοποιός από την άλλη πλευρά, το ανέσυρε έξω.

Ο Χολιγουντιανός σταρ είπε ότι έπρεπε να ηρεμήσει πρώτα το παιδί και μετά να το βγάλει από το αυτοκίνητο.

«Είχε πανικοβληθεί και του είπα: “Εντάξει πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις υπερδυνάμεις μας”. Τότε άρχισε να φωνάζει: “Υπερδυνάμεις!”. Βρήκαμε ένα σημείο επαφής», ανέφερε ενώ έμεινε με το αγόρι περιμένοντας τους διασώστες να απεγκλωβίσουν τη γιαγιά του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ABC7.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ