Παντρεμένη γυναίκα παρενοχλούσε σεξουαλικά 14χρονη – ΦΩΤΟ

Χιλιάδες μηνύματα τόσο σε Snapchat όσο και WhatsApp είχε στείλει η 45χρονη Νάταλι Κάμινς στη 12χρονη που αποτελούσε υποκείμενο του πόθου της, περιγράφοντας λεπτομερώς τι ήθελε να της κάνει. Ανάμεσα στις επιθυμίες που εξέφρασε ήταν οι δυο τους να αγκαλιαστούν, να μοιραστούν το κρεβάτι, να φιληθούν και πολλά ακόμη πολύ πιο προσωπικά πράγματα.

Μάλιστα, σε μήνυμα που αναγνώστηκε στο δικαστήριο, η 45χρονη παντρεμένη γυναίκα έγραφε στη 14χρονη ότι “προσπαθώ να μην είμαι εντελώς παιδόφιλη“. Η Κάμινς από την Κορνουάλη κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική επικοινωνία με παιδί, ενώ ο σύζυγός της εδώ και 15 χρόνια βρισκόταν στο ακροατήριο όταν ο δικαστής εξέδιδε περιοριστικά μέτρα εναντίον της γυναίκας του ώστε να μην έρθει σε επικοινωνία με το κορίτσι για δύο χρόνια.

Η υπόθεση έγινε γνωστή και η γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης όταν μία φίλη του κοριτσιού συνδέθηκε στον λογαριασμό της στα social media και βρήκε τα μηνύματα της Κάμινς τα οποία και έστειλε στην αστυνομία. Μάλιστα, φωτογράφησε 48 από τις συνομιλίες της γυναίκας με την ανήλικη τις οποίες και προώθησε σε αξιωματικό της αστυνομίας. Σε ένα μήνυμά της έγραφε “ξέρεις πού να με αγγίξεις και για πόσο πολύ” ενώ σε άλλη επικοινωνία σημείωνε “μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα με τη γλώσσα μου”.

Το κορίτσι είχε αποκτήσει οικειότητα μαζί της και της είχε εκμυστηρευθεί ότι αυτοτραυματιζόταν και ότι δεν περνούσε καλά στο σπίτι της. Σε ένα μήνυμα έγραφε στη 45χρονη “θα έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι μου” με τη γυναίκα να απαντά “σίγουρα δεν θα είχες έτοιμη την εργασία σου αν ήμουν εκεί”. Μόλις κατάλαβε ότι είχε εντοπίσει την Κάμινς η μαθήτρια την ενημέρωσε και εκείνη την καθοδήγησε πώς να σβήσει τα μηνύματά της.

Ο δικαστής καταδίκασε τη 45χρονη σε 12μηνη κοινωνική εργασία και της συνέστησε “όχι άλλο γλείψιμο” όταν εκείνη παραδέχθηκε ότι δεν φίλησε ποτέ το θύμα της αλλά μόνο είχε γλείψει το πρόσωπό της.

Η αποστολή σεξουαλικών μηνυμάτων σε ανήλικο θεωρείται παράπτωμα από το 2017 και επιφέρει ποινή φυλάκισης έως και δύο ετών ενώ ο δράστης καταχωρείται στο σχετικό ποινικό μητρώο.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ