Φρίκη: Μητέρα δηλητηρίασε μαζί με τον σύντροφό της την 22 μηνών κόρη της – ΦΩΤΟ

Φρίκη προκαλεί στη Βρετανία η αποκάλυψη ότι μία μητέρα με τον νέο της σύντροφο δηλητηρίασαν το 22 μηνών κοριτσάκι της στην Κορνουάλη.

Το παιδί έφερε κάταγμα στο κρανίο, σπασμένα πλευρά και αιμάτωμα στο συκώτι, τραύματα που φέρει μόνο θύμα σοβαρού τροχαίου. Προκειμένου να κατευνάσουν τους φρικτούς πόνους που εικάζεται ότι ένιωθε το παιδί του έδωσαν κωδεΐνη, ένα φάρμακο που δίνουν οι γιατροί ή νοσοκόμοι σε ασθενείς μετά το χειρουργείο, και σε σοβαρούς τραυματισμούς αφού απλά παυσίπονα δεν μπορούν να ανακουφίσουν.

Αντί να προσφέρει βοήθεια στο παιδί που υπέφερε, το ζευγάρι συνέχισε να παίζει βιντεοπαιχνίδια, να παρακολουθεί τηλεόραση, να ανταλλάσσει μηνύματα μεταξύ του και να τσατάρει με άλλους ανθρώπους στο Facebook.

Στο αίμα του μικρού κοριτσιού βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κωδεΐνης, φάρμακο που επ’ ουδενί δεν πρέπει να παρέχεται σε παιδί. Το ζευγάρι κατηγορείται για δολοφονία, ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση θανάτου παιδιού. Αρνήθηκαν τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν ευθύνονται για τα τραύματα της μικρούλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ