Χίλαρι Κλίντον: Έτσι θα κερδίσετε τον Τραμπ στις εκλογές

Οι υποψήφιοι πρόεδροι πρέπει να ισορροπήσουν σε μια λεπτή γραμμή για να νικήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, παρουσιάζοντας τις δικές τους απόψεις, ενώ θα αποκρούουν τις επιθέσεις του, δήλωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχασε από τον μεγιστάνα στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Σε ομιλία της στην Νέα Υόρκη την Παρασκευή, την τέταρτη επέτειο από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για την προεδρία, η Κλίντον δήλωσε “χαρούμενη” για την πολυμορφία και τη διαφορετικότητα στις υποψηφιότητες των Δημοκρατικών με έναν αριθμό ρεκόρ έξι γυναικών, που διαγωνίζονται για να τεθούν αντιμέτωποι του Τραμπ στις εκλογές του 2020.

Η ήττα της υποψήφιας των Δημοκρατικών Κλίντον στις εκλογές του 2016 από τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο ήταν σε μεγάλο βαθμό απρόσμενη από δημοσκοπήσεις και τους πολιτικούς παρατηρητές.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να κερδίσουν τον Τραμπ στις εκλογές το επόμενο έτος, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια «ακροβασία», είπε η Κλίντον, μιλώντας στο συνέδριο “Γυναίκες στον Κόσμο” με τη συμμετοχή ηγετών, ακτιβιστών και άλλων.

“Πρέπει να παρουσιάσετε τι θέλετε να κάνετε – ποιό είναι το όραμά σας, ποιά είναι η ελπίδα σας για τη χώρα μας, πώς βλέπετε το μέλλον”, ανέφερε.

“Ταυτόχρονα, πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και να αγνοήσετε όπου είναι δυνατόν, να απαντάτε όποτε είναι απαραίτητο στους αντιπερισπασμούς και στην απόσπαση προσοχής με τους οποίους δυστυχώς βλέπουμε να δουλεύει ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου”, ανέφερε.

Με το εθνικό πολιτικό αίσθημα να είναι βαθιά διχασμένο υπό την ηγεσία Τραμπ, η πρώην ΥΠΕΞ κάλεσε τους υποψηφίους να στοχεύσουν ψηλά και να διοργανώσουν θετικές εκστρατείες.

“Ο θυμός, η δυσαρέσκεια, οι προκαταλήψεις δεν είναι στρατηγικές. Σταματούν τους ανθρώπους να σκέφτονται”, τόνισε. “Η δουλειά ενός ηγέτη είναι να απευθύνει έκκληση σε εμάς να είμαστε περισσότερα από ό,τι θα μπορούσαμε να είμαστε μόνοι μας”.

Χαρακτήρισε τον προεκλογικό αγώνα του 2016 κατά του Τραμπ “σκοτεινό” και “αρνητικό”.

Με το βλέμμα στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020, ο μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων στη σύγχρονη πολιτική ιστορία των ΗΠΑ θα αγωνιστεί για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος.

Στους υποψηφίους συμπεριλαμβάνονται έξι γυναίκες, αφροαμερικανοί, ισπανόφωνοι και υποψήφιοι που έχουν δηλώσει ανοιχτά ομοφυλόφιλοι.

Μετά την εκλογική της ήττα το 2016, η Κλίντον έγραψε ένα βιβλίο απομνημονευμάτων της, με τίτλο “Τι συνέβη.”Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ