Ισόβια στον 16χρονο βιαστή και δολοφόνο της 6χρονης Αλέσα στη Σκωτία – ΦΩΤΟ

Σι ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 16χρονος Άαρον Κάμπελ ο οποίος κατηγορείται ότι απήγαγε, βίασε και δολοφόνησε με αγριότητα την 6χρονη Αλέσα ΜακΦέιλ στη νήσο Μπιουτ της Σκωτίας.

Αν και αρχικά αρνήθηκε την ενοχή του, τώρα φέρεται να την αποδέχθηκε σε αναφορά κοινωνικού λειτουργού. Ο νεαρός θα περάσει τουλάχιστον 27 χρόνια στη φυλακή. Ο δικαστής έκρινε ότι ο έφηβος σκότωσε με τον πιο βάρβαρο τρόπο το κοριτσάκι.

Η 6χρονη Αλέσα ΜακΦέιλ εντοπίστηκε νεκρή σε δάσος στη Νήσο του Μπιουτ όπου ζούσε με τον πατέρα της, τη σύντροφο του και τους παππούδες της. Ο πατέρας κατήγγειλε την εξαφάνισή της και αμέσως στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού της μικρής, η οποία δυστυχώς βρέθηκε νεκρή. Όπως αποδείχθηκε πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατό της ήταν ο 16χρονος Άαρον Κάμπελ, ο οποίος εισέβαλε μέσα στην άγρια νύχτα στο δωμάτιό της και την έκλεψε παρασύροντάς τη στο δάσος όπου τη βίασε και τη σκότωσε.

Όταν την πήρε από το κρεβάτι της η μικρή ήταν μισοκοιμισμένη, αλλά όταν βγήκαν έξω ξύπνησε για τα καλά. Τον κοίταξε και τον ρώτησε ποιος είναι και πού πηγαίνουν. Αυτά ήταν και τα τελευταία της λόγια.

Στη διάρκεια της δίκης, ο 16χρονος δεν έδειξε κανένα σημάδι μετάνοιας για το άγριο έγκλημά του. Ο πατέρας της 6χρονης, τη στιγμή που οι φύλακες οδηγούσαν τον Κάμπελ, ο οποίος έβρισκε ψυχαγωγικό τον βιασμό, στα κελιά, ξέσπασε βρίζοντάς τον .

“Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να τη σκοτώσω” δήλωσε σύμφωνα με νομικό έγγραφο ο 16χρονος δράστης, ο οποίος σε αρκετά σημεία της δίκης “πιάστηκε” να γελάει.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ