Μαχαίρωσε τον σύντροφό της επειδή δεν χαμήλωνε τον ήχο της τηλεόρασης -ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα 53 ετών καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση επειδή επιτέθηκε με μαχαίρι στον σύντροφό της. Ήταν η τρίτη φορά που η Μάργκαρετ Πάρσονς πραγματοποιούσε επίθεση με μαχαίρι σε τρία διαφορετικά περιστατικά.

Η Πάρσονς γνώρισε τον 61χρονο σε site γνωριμιών, ενώ αιτία της επίθεσης ήταν το γεγονός ότι αυτός δεν χαμήλωνε τον ήχο της τηλεόρασης, την Παραμονή των Χριστουγέννων. Το θύμα έφερε τραύματα σε κεφάλι και χέρια. Η γυναίκα στεκόταν στον πάγκο της κουζίνας και έδειχνε θολωμένη ενώ είχε σημάδια από αίμα στο πρόσωπο, τα μαλλιά και τα χέρια της. Η Πάρσονς είπε ότι το θύμα τη δάγκωσε και προσπάθησε να τη μαχαιρώσει γι’ αυτό και εκείνη πάλεψε μαζί του και αφού του πήρε το μαχαίρι τον χτύπησε.

Το 2014 η γυναίκα επιτέθηκε στον τότε σύζυγό της αν και εκείνος την κάλυψε λέγοντας ότι έπεσε ενώ έκοβε πατάτες. Τότε είχε καταδικαστεί σε 16 μήνες. Φυλακίστηκε και παρέμεινε στη φυλακή για 3,5 χρόνια το 2016 οπότε επιτέθηκε πάλι με μαχαίρι σε μια γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της.

Η γυναίκα είναι αλκοολική και κάθε φορά που επιτίθεται είναι υπό την επιρροή του αλκοόλ. Παραδέχθηκε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε 18 μήνες.

Δύο φωτογραφίες της έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, από το περιστατικό του 2016 και από το πιο πρόσφατο όπου απεικονίζεται από τη στιγμή της σύλληψης να φέρει σημάδια στο πρόσωπο.

During the altercation Parsons stabbed the victim to the head, face and hands before he was able to call her son who arrived and disarmed her.

The victim suffered multiple lacerations and during her formal police interview Parsons said that her partner was also a heavy drinker and that he had put a knife to her face, bit her and pulled her hair ‘which hurt a lot’.

The court was told details of Parson’s previous offending whereby, in 2014, she was sentenced to 16 months in prison for stabbing her then husband, telling police he fell on the knife whilst cutting potatoes.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ