Εντοπίστηκαν τα δύο παιδιά που είχαν απαχθεί στην Κύπρο – Συνελήφθη ο δράστης

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή των δύο μαθητών από το δημοτικό σχολείο Καμάρων της Λάρνακας. Πριν από λίγο το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου ότι εντοπίστηκαν τα δύο παιδιά που είχαν απαχθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα κοντά στο σχολείο τους και είναι καλά στην υγεία τους.

«Εντοπίστηκαν τα δύο 10χρονα αγόρια. Καλά στην υγεία τους», ήταν η ανάρτηση της Κυπριακής Αστυνομίας στο twitter.

Την ίδια ώρα συγχαρητήρια δίνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μέσω twitter, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για την 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο κ. Αναστασιάδης έγραψε «Συγχαρητήρια στην Αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας για την τιτάνια επιχείρηση αλλά και σε όλους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Όπως ανέφερε ο Βοηθός Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, εντοπίστηκε και ο δράστης. Ο 35χρονος δράστης έχει συλληφθεί και οδηγείται για ανάκριση.

Ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών επιχείρησε να αρπάξει και άλλα παιδιά – Τους είπε ότι είναι δάσκαλος

Έγκυρες και ασφαλείς αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο SigmaLive ότι ο μεσήλικας άνδρας που απήγαγε τα δύο 11χρονα παιδιά από το σχολείο της Λάρνακας, είχε προσεγγίσει συνολικά 5 παιδιά, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή με τα άλλα δυο παιδιά.

Πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι ο απαγωγέας επιχείρησε άλλες δυο φορές να αρπάξει παιδιά από σχολεία της Λάρνακας.

Πηγή: sigmalive.com, politis.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ