Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της 20χρονης καλλονής – Ερωτική απογοήτευση την οδήγησε στην αυτοκτονία;

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο-μυστήριο της Σινέντ Μακναμάρα, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη σε θαλαμηγό, που ήταν αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά και ανήκει σε Μεξικανό δισεκατομμυριούχο.

Σύμφωνα με το news.com.au, που επικαλείται πηγές από το στενό περιβάλλον του μοντέλου, πιθανόν η 20χρονη να μην ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης, και φέρεται ότι εξομολογήθηκε πώς ένιωθε, σε μέλη του πληρώματος.

“Ήταν αναστατωμένη και έκανε σχόλια για μία σχέση που τελείωσε, ή για κάποιο πρόβλημα που είχε στην προσωπική της ζωή”, είπε η πηγή στο αυστραλιανό ιστότοπο.

Η Μακναμάρα δούλευε τέσσερις μήνες στην πολυτελή θαλαμηγό Mayan Queen IV, ενώ σε λίγες ημέρες θα υποδεχόταν την μητέρα της Kylie και την αδελφή της Lauren, που θα ταξίδευαν από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Τον προηγούμενο μήνα, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, είχε δηλώσει ενθουσιασμένη που δούλευε στη θαλαμηγό και ταξίδευε σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας, που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 20χρονης κοπέλας, είπε ότι ο θάνατός της προήλθε από τον απαγχονισμό και δεν έφερε κακώσεις, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα είναι έτοιμα σε έναν μήνα περίπου. Τη σορό της παρέλαβαν άτομα από την πρεσβεία της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των λιμενικών αρχών, που πήραν καταθέσεις από τα μέλη του πληρώματος αλλά και τα βίντεο της θαλαμηγού που εξέτασαν, ως επικρατέστερο θεωρείται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Ωστόσο η έρευνα δεν έχει κλείσει ακόμα.

Όπως ανέφερε επίσης η πηγή, εξετάζονται και τα μηνύματα στο κινητό της καλλονής, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό μέρος της έρευνας. Δεν έχει γίνει γνωστό, αν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας.

Το τελευταίο άτομο με το οποίο μίλησε, φέρεται να είναι ένα μέλος του πληρώματος, 15 λεπτά πριν βρεθεί κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού. Η πηγή δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν την παρηγορούσε αυτό το άτομο, ενώ τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι αντάλλαξαν μόνο λίγες κουβέντες.

Η εντυπωσιακή ξανθιά, που είχε χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, έγραψε πριν από μία εβδομάδα ενθουσιασμένη για την επερχόμενη επίσκεψη της οικογένειάς της. “Χαρούμενα γενέθλια στην πιο καταπληκτική μεγάλη αδελφή που θα μπορούσαν να ζητήσω. 5 ημέρες μέχρι να σε δω!!”

Λίγες ημέρες πριν είχε ανεβάσει ένα πιο “σκοτεινό” μήνυμα, στο οποίο έγραφε: “Το κεφάλι μου είναι άνω-κάτω”, ενώ συνοδευόταν από emojis ενός ηφαιστείου κι ενός ανεμοστρόβιλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ