Οι διακοπές των ονείρων τους εξελίχθηκαν σε τραγωδία για ζευγάρι Βρετανών – Πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών – ΦΩΤΟ

Ο ξαφνικός χαμός του άντρα της έκανε την 63χρονη σύζυγό του να λυγίσει και να χάσει τη ζωή της λίγες ώρες αργότερα.

Η 63χρονη Σούζαν Κούπερ και ο 69χρονος σύζυγός της Τζον Κούπερ, βρίσκονταν σε διακοπές σε ξενοδοχείο της πόλης Χουργκάντα στην Αίγυπτο, όταν ο Τζον Κούπερ υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη.

Η Σούζαν Κούπερ, δεν άντεξε τον πόνο από την ξαφνική απώλεια του άνδρα της και λίγες ώρες αργότερα έφυγε και εκείνη από τη ζωή.

Η 40χρονη κόρη τους Κέλλυ Όρμεροντ υποβασταζόμενη από τον σύζυγό της, μεταφέρθηκε στην Αίγυπτο.

”’Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι που θα ευχόταν κανείς να συναντήσει. Είχαν αφιερωθεί ο ένας στον άλλο και δεν μπορούσαν να ζήσουν χωριστά. Είναι τόσο θλιβερό…”, λέει στην dailymail φίλος της οικογένειας.

”Αγαπούσαν τα ταξίδια. Ήταν οι ωραιότεροι άνθρωποι, ζεστοί και φιλόξενοι, και πάντα είχαν ένα χαμόγελο για σένα, δεν βρίσκετε πολλά ζευγάρια σαν αυτά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγαν από τη ζωή. Είναι τόσο τραγικό”, ΄λέει ο γείτονάς τους Τζιλλιάν.

”Μάθαμε τα θλιβερά νέα, ραγίζουν οι καρδιές μας. Ήταν ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι. Πρόκειται για μεγάλη τραγωδία και η καρδιά μας βρίσκεται στην οικογένειά τους”, αναφέρει άλλος γείτονας του ζευγαριού.

Πηγή: dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ