Προπαγάνδα άνευ ορίων από τον ηγέτη των Τούρκων εθνικιστών – Το Βυζάντιο στις 24 Ιουνίου θα διαλυθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα προκλητικό μήνυμα στο Twitter, έγραψε ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία και εταίρος του Ερντογάν στις εκλογές, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, με αφορμή τη σημερινή 565η επέτειο από την άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, ο Μπαχτσελί αναφέρει στο tweet ότι, «Νομίζαμε ότι το Βυζάντιο γκρεμίστηκε, αλλά προφανώς ζει και επέδρασε σε σάπια σώματα, διείσδυσε σε εκφυλισμένες ιδέες, σε πουλημένες και μπερδεμένες αντιλήψεις, και ακόμη μαστιγώνει και προκαλεί αντιδικίες.

Το σαθρό Βυζάντιο είναι ακόμη παρόν, αλλά στις 24 Ιουνίου θα διαλυθεί και ελπίζουμε να μην επανέλθει ξανά».

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Ιουνίου θα διεξαχθούν στην Τουρκία οι βουλευτικές και προεδρικές εκλογές.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Έτσι αντιλαμβάνεται ο Ερντογάν την άλωση της Κωνσταντινούπολης-ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η προεδρία της Τουρκικής Δημοκρατίας παρουσίασαν ένα ειδικό βίντεο για την 565η χρονιά από την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Το βίντεο ξεκινάει με το πέρασμα των καραβιών από την ξηρά που έκανε ο σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής.

  • Στη συνέχεια παρουσιάζονται ιστορικές προσωπικότητες όπως ο σουλτάνος Μωάμεθ Ο Πορθητής, ο σουλτάνος Αμπντουλχαμίτ και οι Ατατούρκ, Μεντερές και Τουργκούτ Οζάλ. Στο βίντεο συχνά διακρίνεται το οθωμανικό λάβαρο με τις τρεις ημισελήνους και στο τέλος του εμφανίζεται ο Ερντογάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ