Νέες απειλές από τους Τούρκους χάκερ: Θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις ανάλογα με τις αποφάσεις στην Ελλάδα για τους “8” αξιωματικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Με νέα χτυπήματα απειλούν μέσω συνέντευξης τους οι Τούρκοι χάκερ, οι οποίοι το τελευταίο διήμερο εξαπέλυσαν κυβερΝοεπιθέσεις στις ιστοσελίδες του ΑΠΕ, της ΟΧΕ, του τμήματος Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μίας εφημερίδας στην Κρήτη και της Suzuki στην Ελλάδα.

Σε συνάντησή που έγινε υπό άκρα μυστικότητα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, εκπρόσωπος των Τούρκων χάκερ μίλησε στον ΣΚΑΪ και ανέφερε ότι το χτύπημα ειδικά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έγινε λόγω των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών.

«Πριν από μία εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει ότι στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί οργανισμοί στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Και ο λόγος είναι που τα 8 μέλη του FETO (σ.σ. κίνημα Γκιουλέν) που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις. Αυτός είναι ο βασικός λόγος της επίθεσης μας στις κρατικές ιστοσελίδες».

Ταυτόχρονα, οι Τούρκοι χάκερ απειλούν με ανάλογο χτύπημα στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών δείχνοντας, μάλιστα, στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ένα βίντεο, όπου «φανέρωναν» τη δυνατότητα πρόσβασης που έχουν στο site.

«Στη χώρα μας εργαζόμαστε εναντίον των δυνάμεων που απειλούν την εθνική μας ενότητα και πραγματοποιούμε τις επιθέσεις μας», είπε ακόμη ο εκπρόσωπος των Τούρκων χάκερ και πρόσθεσε: «Το γκρουπ μας αποτελείται από χιλιάδες άτομα, με την ονομασία cyber warrior».

«Θα συνεχίσουμε ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν στην Ελλάδα για το κίνημα Γκιουλέν», σημείωσε και τόνισε: «Αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή της και εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ