Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ – Εισέβαλε στο κομμωτήριο και άρχισε να σφάζει τη γυναίκα του με…κατσαβίδι – Καρέ καρέ η επίθεση του αφηνιασμένου άνδρα

Το βίντεο που δημοσιεύει η Mirror κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει τον 66χρονο Jose Castillo να εισβάλλει ως ταύρος εν υαλοπωλείο στο κομμωτήριο του Μανχάταν όπου βρισκόταν η γυναίκα του.

Ο Castillo κρατά ένα κατσαβίδι στο χέρι και αρχίζει με αυτό να σφάζει την 38χρονη με την οποία βρίσκεται σε διάσταση ενώ το ζευγάρι έχει και μια 5χρονη κόρη.

Η έντρομη γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει και τρέχει όμως ο 66χρονος την κυνηγά λυσσαλέα και της καταφέρνει και άλλα χτυπήματα.

Ο κομμωτής προσπαθεί να ακινητοποιήσει τον αφηνιασμένο άνδρα. Εκείνη την ώρα η γυναίκα προσπαθεί να βγει από το κομμωτήριο όμως ο άνδρας της την προλαβαίνει στο πεζοδρόμιο και την μαχαιρώνει με το κατσαβίδι ακόμα μια φορά.

Την παρατά αιμόφυρτη και εξαφανίζεται αφού της έχει καταφέρει 5 μαχαιριές.

Η 38χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 66χρονου ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ